tiistai 28. helmikuuta 2017

Arkikuva 28


Arki on kuin lakatut varpaankynnet. Asia jota ei nää työpäivien alta. Ellei satu olemaan paikalla kun työasu riisutaan pois ja jolloin silmäyksen arjesta pääsee näkemään. Kun rennompaa pistetään päälle ja työminuus väistyy arkiminuuden edestä. Millaista on olla arjessa? Edelliseen arkikuva 27 nähden voi toisinaan kyllä tuntua siltä että arki onkin se juhla ja tuo juhla piilotetaankin hetkeksi työvaiheeseen. Olette täynnä yllätyksiä ette vain tiedä sitä!

Minulle se oli tänään lakatut varpaankynnet, huomenna se voi olla mukana kulkeva viesti, koru, uudet alusvaatteet, varpaaseen piirretty hymynaama, muisto joka saa hymyn huulille... Ihan mitä vaan piilossa olevaa juhlaa! Hymyä tuovaa palaa onnea ja iloa. Onko se taskussa kulkeva avaimenperä, jonka sait parhailta ystäviltäsi sinä hauskana hetkenä silloin ikuisuus sitten! Salaisuus josta toiset ei tiedä ja jolla on suuri merkitys sinulle sillä tunne arvo on suuri ja hauskuus sitä ajatellessa vain parantaa sitä! Ideat ja toteutukset, jotka lisäävät arvoaan jokaisella kerralla, koska ne ovat niin älyttömän yksinkertaisia, todella tyhmiä sellaista ettei niitä voi kuvitella tekeväksi, mutta se että jo kuvittelee asiaa saa toisinaan nauramaan hullunlailla!
Se vaikka että käydessään kaakkelilla voi kuvitella kakkaavansa krokotiilinsuuhun, jo on hieman erilainen tunnelma! Tai se että kuvittelee päätyvänsä eri maihin aina kun avaa jääkaapin tai antaa itselleen haasteen sanoa tietyn määrän tiettyä sanaa! Kukaan ei tiedä ja viihde on taattua!

On taas aika palata arkeen ja jättää tämä arjen kuvaaminen taakse ja vetää villasukat jalkaan ja piilottaa varpaat jälleen.  Oikein upeaa helmikuun vikaa päivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti