perjantai 10. helmikuuta 2017

Arkikuva 10


Arki on kuin kello, joka liikkuu liikkumistaan. Arki ei pysähdy vaikka tekemisessä olisikin pysähtyneisyyttä. Seuraava päivä ja sen askareet tulevat toistensa jälkeen. Kysehän lienee siitä mihin ihminen aikansa arvottaa käytettäväksi? 

Itse arvotan levon korkealle, sillä tiedän olevani känkkäränkkä kun en nuku tarpeeksi. Sille annan siis oman ajan aikatauluuni. Ruoka ja ruuan valmistus, saavat osansa, tiskillle pitäsi vielä opetella antamaan aikaa...nimimerkki. Käsitiski. Vessatauot siellä kestää aikansa, silloin kun on tarve käydä. Peseytyminen, kaupassa käynti, liikunta...No perustarpeet siis vievät oman aikansa 

Paljonko sinulle jää ns. Käyttämätöntä aikaa vai mihin se kuluu. Nuo arkipäiväsi tauot, hetket jolloin voit hengähtää pitempäänkin? Osat ihmiset katsovat tv:tä, facea, osat liikkuvat senkin ajan, toiset menevät kyläilemään ja juttelevat toistensa kanssa. Toiset kirjoittavat, eräät kehittelevät omia ideoitaa, jotkut toteuttavat itseään, osa valitsee rentoutua ja toiset valitsevat mennä tupladuuniin....jne.

Mihin sinä käytät arkesi? Mihin se ajallisesti on käytetty?


Ps. Minun aikaani käytetään tämän blogin kirjoittamiseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti