lauantai 3. joulukuuta 2016

2016 joulukalenteri 3

Millaisia harsoja menneisyys heittää tulevaisuuden päälle?

Mietin sitä kuinka vanha asenne jättää vanhaksi, kuinka oma suhtautumistapa on niin vaikeaa nähdä kun se on harsona silmillä ja toisilla se on helppo nähdä. Kuinka se taas liittyy jouluun? Minulle joulu tarkoittaa uusiutumista asenteiden ja ehkä tapojen uudelleen kalibroimista. Joten omien vanhojen asioiden sureminen on päästettävä hautautumaan unohdukseen, jotta uutta voi tulla tilalle, uusi asenne tai tapa tehdä. Ehkä se voi olla uusi tapa tarttua tekemisiin tai vääryyksiin, joita on sietänyt, mutta mitta on tullutkin täyteen. Ja rohkeus on löytynyt tehdä se mikä tuntuu oikealta! Harsot tarkoittaa myös yhteisöllisyyttä sillä näämme toistemme kehityskohdat helpommin? Vai näämmekö juuri ne kohdat toisten kasvoilla missä itse tahtoisimme parantaa, muttemme toimi koska menneisyys on silmiemme edessä sokaisemassa meitä?

Miettikää siis minkä haluatte heittää silmiltänne romukoppaan ja nähdä tilanne oikeasti ja muuttaa asioita. Sillä jokainen meistä ihmisistä voi ajaa asiaa eteenpäin jonka näkee oikeaksi. Josta on kaikille hyötyä fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin edistämisessä.

 Tee tänään hyvätyö ja auta jotakuta vain auttamisen ilosta, syystä että sinä voit ja sinulla on aikaa ja huomiota antaa toiselle, koska sinä välität!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti