lauantai 10. joulukuuta 2016

2016 Joulukalenteri 10

Joulu on neuleiden aikaa ja vielä joutuisimmat ja hieman hitaammatkin neulojat kerkeävät tekemään pehmoisen paketin jouluksi!
Joten onkin kysyttävä onko lahjat jo paketissa? Minulla ei vielä
Ihanaa lahjapaperin tuoksu saattelee mieleen lapsuuden muistot, en tiedä onko muilla samanlaisia kokemuksia että tuoksusta tietää milloin lahjapaketit on piilotettu varastonhyllylle, sillä ainakin meidän lämpimässä varastossa kotona tuoksu oli aivan erityinen lahjojen siellä ollessa.

Joten ajattelin tässä kysyäkkin onko lahjat pakattu kaupan valmiiseen lahjapaperiin vai käytättekö jotain muuta? Itse olen välillä pienille paketeille maalannut paperin, kerran teippailin sarjakuva sivujen sisään paketin (leikkasin siis vain sarjakuvat),
sitten olen käyttänyt paperikasseja ja tietty sitä lahjapaperia.

Lahjat: Toivon lahjoilta vain sitä että niillä on saajalleen käyttöä, sillä en haluaisi ostaa turhaa krääsää nurkkiin pyörimään ja annan kaikille luvan että työnsä tehneistä lahjoista saa luopua ja laittaa ne kiertoon silloin kun niistä ei ole enää iloa! Sillä en tahdo että toinen tuntisi huonoa omatuntoa siitä ettei ole esim. Käyttänyt vaatetta joka ei ole oman tyylinen. En minä niitä käytä vaan lahjansaaja joten päättäköön miten käyttää saamaansa lahjaa, minuun sitovaa velvollisuutta niissä ei ole. Tietty voi kysyä lahjan antajalta luvan, jos muuten ei kehtaa luopua tai sitä tahtooko hän sen itselleen?

Millaisia lahjoja sinä etsit? Käyttöön, iloksi, yhdessä tekemiseksi... ja lista jatkuu mitä ikinä keksittekin. Eipä muuta ihanaa päivää ja antoisaa lahjojen metsästystä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti