lauantai 17. joulukuuta 2016

2016 Joulukalenteri 17

Tällä tohtorilla on piparista asiaa. Kun piparista on puutetta niin syntyy suuri vaje, joka ei yhdellä pipari pellillisellä lopu. Kyltymätön nälkä, addiktiota lähentelevä himo. Syödä juuri valmistuneet piparit suoraa pelliltä kuumina ja pehmeinä.
Välillä saattaa kurkata jopa lahjahevosen suuhun ja arvostella pipareita, samalla kun niitä upottaa tuulensuojaan kylmän maidon kanssa. Viihdettä aiheuttaa myös piparien koristelu, joka on vaikeaa taidetta!
Sokerikuorrutteen pusertaminen esteettisesti kauniiseen muotoon on maku kysymys, kauniit tuntuvat jäävän ihailtaviksi ja epäonnistuneet syödään hetkessä pois ettei toheloinnista jää todistetta! Teko hetki silti on hauska, kuten pääkallon poskipäille sijoitetut kuulokkeet kun korvia ei ole! Jotenkin niin hauska virhe!

Tehtiin oikein urakalla kalloja, unohtui kokeilla halloweenina. Joten ajattelin en niin joulu ihmisenä tehdä niitä nyt. Itse tulostamalla muotilla, jossa jo käyttöön otossa tuli huomattua hienoisia mittaheittoja! Kuten hampaat jotka eivät yltäneet jättämään kuviaan piparin pintaan ja nenän välilihan kapeus, joka muutamiin saatiin ehjinäkin onnistumaan, oli jo taidon näyte itsessään! Seuraavaan tulosteeseen tulee vaan nenä aukko!
 Parille leikeltiin suut veitsellä ja oli hauskaa! Joten siirryttiin seuraaviin jouluherkkuihin. Mausteisiin taatelikakkuihin! Todetaksemme että kaupassa tarvitsisi käydä, joten lähdettiin ja metsästettiin neilikkaa useamman kaupan maustehyllyn kautta! Löytyi ja kakuista tuli hyviä! Että puolikakkua meni jo!


Fiksuin ajatus tuli tänään siitä kun pyöritteli lihapullia ja siinä välähti! Lihapulla lumilyhty! Pullat pyöriteltiin ja keottiin ja uuniin! Mielessä kaunis rapsakka pyörykkälyhty! Todellisuus läjä, joka oli suoltanut rasvaa, eikä ottanut väriä ja sisälläkin oli nestepitoinen yllätys. Joten en suosittele ihan paistamattomilla tehtyä lyhtyä. Ensikertaan viisaampana! Kuvia en siitä tuotoksesta ottanut sillä oli ällö ja meni hajotettuna uudelleen uuniin ja syöntiin joten siinä ei ole mitään kuvattavaa!

Ps. Ompahan herkkusuille jo nyt herkkuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti