torstai 15. joulukuuta 2016

2016 Joulukalenteri 15

Parta on jo kasvatettu juhlakuntoon! Minun jouluuni kuuluu partasuut. Tontut ja joulupukit joilla on oikeaa kuin tekopartaakin. Mitä pidempi sitä uskottavampi joulunmerkki. Sillä onhan joulupukki hyvin vanha, kuten tontutkin, joten partaa pitää olla.
 Sen verran vaatimuksena että sen pitää olla siisti parta, ei mikään turaukon risuparta vaan siisti ja hillitty, sekä sen sukimiseen aikaa annettu. 

Ei ei älä leikkaa joulu on tullut takaisin kuului erään joulumainoksen sanat, sanon että anna mennä vaan kun tulee siisti sillä minä pelkäsin juurikin feikkipartaista joulupukkia juuri siksi etten nähnyt naamasta lähes mitään, jonka olisi voinut tunnistaa ihmiseksi. Eli partaa saa olla siinä määrin että on tunnistettavissa ihmisen olomuotoon.

Minulle itselleni ei ole suotu naamaan kasvavaa karvoitusta, joten pistäydyn feikin puolelle kun haluan tonttuilla ja kurkistella ikkunoista sisään. Huijatakseni lapsia olemaan kilttejä. 

Millainen partasuu viehättää? Siitähän pikku Jukkakin kertoi uudelle nallelleen haettuaan karkkia, että joulupukki suukon sai. Tai siis mikä parrassa viehättää?

Joten rupesin tässä pohtimaan kenen parrasta olenkaan esteettisesti nauttinut? Tai missä partoja olen nähnyt?

Elokuvissa Hobitin kääpiöillä on parrat, mutta kenellä heistä on kauneimmat parrat?
Fili, kili ja Thorin tammikilpi lyhimmät parrat siis. Myös Obi-wan Kenobin (Ewan McGregor) parta kuuluu samaan lajityyppiin.

Siis varmaan se. Että juuri tuollainen lyhyt parta tuo miehisyyden esiin, muttei hukuta sitä alleen.  Parta on seksikäs, kun se on oikein huollettu muuta ei varmaan tarvitse sanoakaan?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti