keskiviikko 9. joulukuuta 2015

9

Yhdeksännessä on jotain yliluonnollista,
hieman punaista vailla sarvia,
vaiko sittenkin 
ihmissuden hulluutta???
Senkun tietäis
niin ei peilistä 
tartteis itseään katsella.

Ehkä siellä on kohta kymmeneskin,
mut mennään silti, tällä ensin.



Monet kerrat on tätä hullua yllytetty tekemään  kaikenlaista ja toisinaan lähden ja toisinaan en. Tarvitaan ehkä hienoinen sysäys yli laidan ja siivilläni sitten liitelen huvikseni, naureskellen.
Silloin tällöin myös nauhuri jumittaa ja sekös sitten vasta huvittaa, toisto on päällä, sekoaa sanat, alta saattaa jopa pettää jalat. 

Olen aina rakastanut yliluonnollista tai en aivan,
sillä pienenä kärsin painajaisten vaivan. Nyt ne eivät vaivaa enää, vaikka naamakin kasvais täynnä levää, ehkä en ole ihan Davy Jones tai Jack, silti toisiin ajatuksiin voisi lisätä, why you always come back?!




Ehkä löydän sormuksia keskimaasta kävelyllä Mordoriin?  Vai sittenkinkö tippuu pääni kuninkaan satamassa seipään nokkiin?



Ps. Älkää aina tappako Sean Beania! 

3 kommenttia:

  1. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/ba/Vision_in_Avengers_Age_of_Ultron_poster.jpg - Ekassa kuvassa oot Vision! :D Ihan samanvärisiä ootta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Yllätyin hyvästi! Tartetaan vaan helmiäisen valkeeta luomiväripohjaa, mustaa kajaalia ja sotketaan päälle rougen väristä huulipunaa ja valmis. Annostelu meni summamutikalla toisen lookin jatko jalosteena!

      Poista
  2. Tämä isommanluokan huulipunatahra tuli sitten irroteltua Bodyserieksen käsisaippuatiivisteellä! Ajattelin nimittäin yhdessä vaiheessa että apua jos tää ei lähekkään pois!?? Mutta irtosi 3:lla saippuoinnilla! Kun viitsin katsella itseeni väliin peilistäkin, mihin sitä saippuaa tarttee!

    VastaaPoista