lauantai 19. joulukuuta 2015

18

Näyttäisinkö laulajana tältä?
Rakastan musikaaleja ja Glee on musiikki sarjana viihdyttävää katsottavaa, sillä siinä nähdään opettajan roolia opettajan kannalta, sekä oppilaiden elämä. Sarjaa on ollut hienoa seurata ja nähdä kuinka oppilaat ovat lauluissa ja äänenkäytössään parantaneet kausi kaudelta. Ja mukavana twistinä on hyvä paha asettelu opettajien välillä.

Sitten pari fiilistely kappaletta oli tuossa välissä, sattuivat tulemaan mieleen.
Ja nyt laitan jälleen Stingia, Robert Downey Jr:lla ohjelmasta Ally Mcbeal, jossa laulettiin yllättävän usein, tämä hullunkurinen lakitoimisto sai minut kiinnostumaan lakisarjoista, sekä esiintymisestä, vaikken esiintymistä olekkaan harjoittanut.
Allyn siivin päästään lemppari lakisarjaani joka on Boston Legal! Mustaa huumoria ja toisinaan tässäkin sarjassa pohtii mikä on oikein? Mutta pakko on sanoa että ihailen sitä itsevarmuutta jonka lakimies/-nais hahmot välittävät seisoessaan oikeus salissa. Pohdin nyt myös sitä että olen oppinut kysymään asioita ja ajattelen nyt että olen imenyt itseeni syyttäjän/puolustus asianajajan roolin kysellä, koska pikkusiskoni toisinaan raivostuvat ainaiseen kyselyyni, vaikka vain tahdon selvittää mitä seuraavaksi?  Mutta tässä onkin hyvä kysymys? Milloin hyökätä päälle kuin yleinen syyttäjä? Kysellä ja syyttää? Vai kysellä ja puolustaa? 
Toisinaan tuollaisissa tilanteissa saa sanoja suuhunsa ja silti on oltava kohtelias ja kunnioittava. Valamiehistö? Aivojen eriosat tekevät päätöstä ja ne työstävät vain yhtä kerralla, joten on oltava vain yksi käsiteltävä asia kerrallaan mielessä ja sitä on tutkittava monintavoin. Ja syyttäjä ja puolustaja kaivavat lisämuruja esille asiasta. 
Joten pohdinnassa olevat asiat saavat myötä- ja vastakaikua omilta ajatuksilta, ja toisilta kuultavilta? 
Ketä sinä syytät ja miksi?
Etsitkö etua vai joudutko korvaajaksi? Maksamaan viulut?

1 kommentti:

  1. Näistä musiikkitärpeistä löytyy taas paljon hyvää harjoittelumatskua soittoharkkoihin! Tähän sarjaan sopisi ja suosittelen tsekkaamaan Shadowsin melko Beatlesmäisellä otteella esittämä "Let me be the one".

    VastaaPoista