tiistai 15. joulukuuta 2015

15.2 star wars special

No picture this is special
Obi-Wan Kenobi on lemppari hahmoni (syystä että häntä näyttelee Ewan Mcgregor) osissa pimeän uhka, kloonien hyökkäys ja sithinkosto. Ja Leia Organa Solo on sitten tähtien sodassa, imperiumin vastaiskussa ja jedin paluussa. Itse pidän uudemmista elokuvista ehkä enemmän koska olen nähnyt ne useammin, joiden takia jediä tuli leikittyä ties missä. Etenkin hissin ja kaupan avautuvilla ovilla (pystyi käyttämään voimaa). Puista miekkaakin tuli heiluteltua valosapelin puutteessa ja otin sillä myös osumaan itseeni kun se pahalainen kimpoili ties mistä takaisin!
Pidän myös loppupään elokuvista ja on nekin useasti nähty mutta en niitä huvikseni katso kuten uudenpia, joihin omia hienoisia duppauksiakin on päälle selostettu. R2-D2 on vaan kaikista paras hahmo kaikissa osissa, fanitan sitä pikku droidia! Olin nimittäin unohtaa sen. Inhoan Jar-Jar Binksiä mutta suurin osa muistakin inhoaa sitä raivostuttavaa puhetta ja olentoa! Se en ole vain yksin minä. Jostain syystä huomaan olleeni jokaisessa rooli leikissä hyvis (jedi) enkä muista että olisi milloinkaan ollut hinkua pimeälle puolelle, mutta ajatuksen tasolla olisin kyllä kiinnostunut tietämään mihin Sithien puoli veisi ja mitä kaikkea sillä puolen oppisi?

Parodiana avaruus boltsit on loistavan tökeröä ja ihanaa

Ja lopeta näihin kuviin ja tunnelmiin: Siispä mennään avaruus dineriin, näkemään muitakin avaruus sekkailijoita, uskotte varmaan? Mulle riittää leivän päällä voita! Enkä tahdo mitään speciaalii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti