lauantai 12. joulukuuta 2015

12

Mennääs nyt hieman rauhallisemmin Joulua kohti, mummot kadun kulmilla pohti.  Mummoilla mielessä monta on juttua ja kaupungit täynnä useaa tuttua!
Päällekkin tulee heitettyä monta nuttua.

Toivoisin vielä hieman lunta, pakkasta ja kimmellystä, sillä tää maa on kuin pimeää unta, ilman valkeaa lunta! Sulaneita lumiukkoja vaan, muistan kyllä lumen, kunpa vain alkaisi pakastamaan! Ettei tarvitsisi pelkkää vesisadetta rakastaa.


Vesi on kaunista ja sitä on täällä Savonlinnassa paljon, mutta näin mustana jouluna lisä vesi vetää vähän apeaksi, mustia öitä kun seuraa harmaat päivät ja taas musta yö. Se hieman joulumieltäkin syö. Ehkä pitäisi iskeä grilli tulille tai hipaista hippaa kodalle, jotta saisi elävää tulta, siinä hieman elämän kultaa mulla! Kynttilöitä sytyttelen kun taas tätä pimeää aamua aloittelen! Ja kohta hieman ulos jaloittelen!


Huomaan etsiväni kesäbiisejä ja niitä mistä on kesään liittyviä muistoja, joten kävelen tuolla harmailla kaduilla mieli muistoissain, niin kesässä olen ain. Aurinkoa mielessäin, keltaista hauskaa naurua, kikatusta, kaksimielisiä juttuja, höpötystä, kesäsade ja vain upea kesäinen sinen hohde järvenpintojen uupuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti