lauantai 30. heinäkuuta 2016

Mitä kaunista sanoin toiselle? 23/30 Tämä on hyvää!

Mikä on hyvää? Se joka on itselle todettu toimivaksi ja käytännölliseksi! Se johon on tykästytty! Se jonka hintalaatu suhde on hyvä.

Tänään oli shopping päivä vaikken olisikaan tarvinnut mitään, lähdin silti Joensuuhun siskojen mukaan ostoksille ja näkemään ystävää pitkästä aikaa. Oli minulla myös oikeakin tehtävä miksi olin mukana, etsiä auringonkukkia!

En tiedä liekkö niin sanottu ''ostokiima'', joka iski vai tuhlaus kärpänen. Tyhmyys jos sanon minä kun olisi hyvä laittaa rahoja säästöön eikä kiinni tavaroihin joiden hinta laskee kuin lehmänhäntä. Mutta onnekseni osasin hallita omaani ja osasin kieltäytyäkkin! Sekä kielsin itseäni ostamasta mitään Anttilasta jossa oli ihan hullumeno ja sairaat jonot ja älyttömästi populaa!

No tälläisiä lehmänhäntiä löytyi! Että näätte mihin oikein tuhlasin, mutten kerrokaan kuinka paljon niihin meni, sillä siitähän maksaa mistä tykkää

Intiassa tehty nahkainen pieni laukku, söpö 
Norsukuvioiset tabletin suojakuoret,  jottei näyttö naarmuunnu laukussa kaiken muun sinne mahdutetun kanssa! Vaikka ilman naarmuja oli tähänkin asti pärjätty!?
Feminine, boho chic ja romantic light korvikset ja luin nimet vasta jälkikäteen! Ovat niin nättejä! Että piti ottaa kun 3 kahden hinnalla sai. Ja olen aina rakastanut korviksia!! Vaikka nyt olenkin karsinut ne niihin joita käytän

Heraldisen liljan eli Fleur de lysin koristamat aurinkolasit, vaikken ihmeemmin aurinkolaseista ole tähän mennessä perustanut, mutta nämä sopi minun kauneus maailmaani. Toivon että käytän näitä!
Tälläiset olivat matkassa huoltojoukkona kun servetti unohtui ottaa kahvilassa

Kumpaa lie ollut hyvettä vaiko pahetta? Kun Oli niin herkullista!

Ja aijemmin käytiin kahvila konditoria houkutuksessakin löytämässä ne ensimmäiset herkut jotka unohtui kuvata, ovat ns. Samaa kakkulinjaa ja kun noin paheisia herkkuja tuli syötyä, niin oli helppo jatkaa vielä artesaani jäätelöllä, joka oli minun tapauksessani: purkkakarkki, joka oli ältsin hyvää! Ja kookos, joka sekin oli hyvää, mutta purkkakarkki vei ehdottomasti voiton!

Ja punnitse ja säästä tarjoili minulle lemppari inkiväärioluen isona mukaan!
Parasta on se inkiväärinen maku ilman holia ja että on korkilla ettei tarttee juoda kaikkee kerralla!
Tarvitseeko sitten edes mainita että  samanmerkin limutkin menevät! Jopa colat! Voi tsekata Fentimansin tuotteita täältä ja muutkin sivut on aika jänniä joten katselkaa rauhassa!

2 kommenttia:

  1. Olipas tätä ihana lueskella näin jälkeen päin! Ja pakko kehua, että miulla oli kyllä ihan tosi kivaa, kivempaa kuin edes odotin. Joskus otetaan uusiksi, joko Savonlinnassa tai sitten Joensuussa. :))

    VastaaPoista