maanantai 25. heinäkuuta 2016

Mitä kaunista sanoin toiselle 22/30 Maistellaan

Monesti mennään jo niin totutuilla mauilla että ne valitaan automaattisesti! Mutta tänään oli taas vaihtelun vuoksi makutestissä jotain uutta minulle. Valkoretikka joka oli paljaaltaan aika ätäkän makuinen kasvi! Mutta voisi toimia loistavasti punajuuren kaverina uunissa, perunamuusin kanssa, huomenna taidan kokeilla sitä.


Illan makuilija olikin tee jonka pikkusiskon kanssa hajutestissä totesimme maistelemisen arvoiseksi, sillä se oli niin moni tuoksuinen, voimakas ja miellyttävä
sekä sen pitäisi auttaa kaikkia chakroja. Niistä en tiedä mutta maku oli ihanan voimakas ja oli kiva siemailla +join ilman maitoa! Tässä teessä oli luonnetta ja asennetta, eikä se kaivannut kaverikseen mitään, mutta otin juustopehmopalan nikerretäväksi, hieman täytettä siis!

Teessä oli myös kaunis väri, ensimmäisessä uutteessa tälläinen ja toisessa miedompi.
Eli kun juo yhdessä niin voi sitten antaa toisen uutteen miedoista tykkäävälle tai pitää pitemmän teehetken ja rupatella oikein kunnolla!
Iltapuhteeksi ripustin myös verhot sängynkaveriksi ja tarkoitus on tehdä tuohon verhojen väliin jonkinlaista taidetta roikkumaan, innostunut fiilis. Mietin sen olevan runo tai jotain symmetristä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti