torstai 21. heinäkuuta 2016

18/30 Olkaa hyvä!

Yökyöpelin ajatuksilla mennään laittelin ikkunalaudalle kynttilöitä lämmittelemään jo lämmintä huoneilmaa, mutta nättejä ne on joten lämmittäköön muutakin kuin mieltä!

Asiaan eli olkaa hyvä! Tarjoilen teille tänään muutaman leffan joita en ole nähnyt pitkään aikaan!

     

Eräänä kauniina päivänä on yksi hyvä sadepäivien leffa josta tykkäsin nuorempana, liekkö se ollut George Clooney ihastus joskus silloin tai ainakin suuri fanitus kun myös aika moni hänen leffoistaan tuli katsottua.


Quentin Tarantinon Hämärästä Aamunkoittoon oli varmaan ensimmäinen vamppyyri leffa jonka katsoin mutta tahdon mainita Clooneyn  elokuvista Rauhantekijän, Voi veljet missä lienet? Meren raivo, Korkeat panokset, toinen suuri vaikuttaja voi myös olla teho-osasto jota seurasin oikein urakalla toinen teharin namu oli Goran Visnjic eli Luka Kovac.

               

Vielä Clooneystä Vuohia tuijottavat miehet on viihdyttävä leffa

Jarhead oli viihdyttävin armeija leffa, jonka olen nähnyt hauskassa mielessä ja suosittelen katsomaan! 
Ihan toisena armeija leffana tahdon mainita G.I. Jane jossa Demi Moore on aika badass! Vaikkei tämä olekkaan humoristinen viihde leffa on tämä mielestäni yksi esimerkki siitä millaisia naisia olen arvostanut!


Sitten päästäänkin I Love you Phillip Morris elokuvaan joka oli elokuva jota en halua enää ikinä nähdä, sillä en tiennyt tätä katsoessani itkeäkkö vai nauraa niin tein molempia. Yksi hirveimmistä elokuvista ikinä. Uhkarohkea kun olin niin vielä elokuva teatterissa katsoin ja silmiin syöpyi Jim Carrey josta en koskaan ole pitänyt.  Se virne Carreyn naamalla siinä keltaisessa julisteessa on jotain jota inhoan syvästi! Jos voitte välttää, suosittelen jättämään välistä, mutta jos tämän ällöttävyyden multihuipentuman huonoudesta tulee jo hyvää niin katsokaa pois ja kärsikää!
Seuraavana Riiviöt klassikko jolla saadaan yökukkujista hirviöitä kun annetaan niille ruokaa! Ei puolen yön jälkeen vaikka kuinka olisi nälkä! 


Tommy Lee Jonesin leffoista Päämies ja Saalistaja olivat opettavaisia leffoja joskin on varmaan mainittava että tykkään kun jahdataan pahiksia.




Entäs leffat kun jahdataan hyviksiä? Miksi takaa-ajot on niin hyviä? Vähän kuin takaa haettu leffat...
Voikin kysyä onko näissä yhtään tulevaisuuden kuvaa? A.I. tekoälykin on hyvä leffa, mutta jääköön se vain nimelliseksi maininnaksi.



Vähän ritarillista toimintaa kehiin ja sitten uudempi tulokas, joka vain mainitakseni on jäätävin leffa ikinä! 
Sillä olin ollut ulkona pakkasessa jäätymässä ennen tämän leffan katsomista, jos olisin tiennyt olisin pukenut hieman enemmän päälle sillä kun olet jäässä ennen leffaa ja kuuntelet 176 minuuttia hyytävänä tuulevaa lumimyrskyä niin voin sanoa että tiedät kuinka hyiseltä noista tyypeistä tuntui! Tämä leffa oli iholla! Viihdyttävä, ironinen ja hauskakin jopa, mutta suosittelen silti kesäkuumaa katsomisajankohdaksi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti