maanantai 25. heinäkuuta 2016

Mitä kaunista sanoin toiselle 20/30 Syö!


Mitäpä kesä olisi ellei olisi kunnon syöminkejä! Grillillä tiriseviä lihoja ja salaatteja. Tämän viikonlopun ekstra herkkuina oli pikkusiskon tekemät marenkitorttu, jonka sisus oli sulaa mustikkaa ja vadelmaa. Banaanikakkua ja kanttarelli muffineita!
Ruokana oli myös kesäkeittoa, tuoreita herneitä......... koko viikonloppu vain herkuttelua ja loistavia makuja. Mutta tätä päivitystä ei sittenkään hallitse ruokakuvat! Sillä syö liittyy ruuan hankintaan!


Tälläiseen näkymään eksyttiin veneilemään! Kalaan kävi tiemme ja madot saivat kyytiä! Saaliimme oli särkivoittoinen, perässä tulivat ahvenet ja säyne! Myös 3kpl:tta kyytiin saatiin erilaisia vesikasveja ja mato-onget heiluen saatiin myös parit sotkuksetkin aikaan! Nähtiin yksi joutsen ja nautittiin tyyneydestä, sekä pilvisestä säästä, sillä auringossa ei olisi viihtynyt niin pitkään kärähtämättä!

Laskettiin alamittaiset ahvenet takaisin kasvamaan, sillä ei pikku ahvenia ole edes kiva siivota, joten niille koitti vapaus, joko heti ongittua/aivan lopuksi kun soutelimme rantaa kohden. 

Teimme yhteistyötä perkauksessa: Minä kuorin särjet suomuraudalla suomuista ja toiset pisti peraten ja ahvenet nyljettiin, sillä kaikista tuli kalapullaa! Säyne oli hieman liukaskaveri eikä olisi tahtonut suomuistaan eroon eikä perkausta ja viilettikin useammin kuin kerran maahan. 

Mietittekö miksi täällä ei ole kuvia kaloistakaan? 
Unohtui
Joten nauttikaa kukista! On ne kauniimpia kuin kalanperkeet!

Kalapullat valmistui ja oli hyviä, kuten myös paistetut kalat ja savukala, jotka tuli iskän ja äidin onkimista ahvenista! Syökää kalaa!
Siis syökää kalaa! Nämä siskon paistamat kalapullat oli tälläisiä ohkaisia ja äitin tekemät puolta paksumpia! Ajattelin ottaa lopputuotteesta kuvan ennenkuin nekin menee parempiin suihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti