sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Mietelause 8


Taulu kertoo! TEHDÄKSEMME MESTAREITA MEIDÄN ITSEMME ON OPITTAVA, JOTTA VOIMME OPETTAA JÄLLEEN HEITÄ, JOTTA HE VOIVAT JÄLLEEN OPETTAA. Joten meidän on tehtävä kunnes onnistumme, jotta voimme vaatia toisilta onnistumista siinä asiassa, jotka tahtovat oppia juuri meiltä.

Joten se taas pisti miettimään tiedon alkuperää:

Mitkä ovat tiedon lähteesi tiedon lähteet? Entä näiden tiedon lähteiden tiedon lähteet? Jne. Etsimme kattavinta tiedonlähdettä. Tehdäksemme siitä vieläkin kattavamman ja se onnistuu esittämällä kysymyksiä ja tutkimalla lisää! Ja varmistamalla tiedon paikkaansa pitävyys!

Sillä himoitsemme tietoa, jonka pohjalta teemme päätöksiä! Joten tiedon on hyvä pitää paikkansa ja vertaisin tätä ajatusta neulekuvioon! Ohjeen on oltava kunnossa, jotta tulos on tavoittelemisen arvoinen ja tavoiteltavissa. Siis ohjeen todellisuus kiteytyy tekijöiden tuotoksissa ja kommenteissa tästä. On viisaasta lukea ja kuulla tekijöiden palautetta ohjeesta!

Ja kuten huomaatte jo tässä kuinka kirjoittamani on jo ottanut toisen muodon toisella kirjoitus kerrallaan! Niin tieto muuttuu ja ajatukset muuttuvat, elämä muuttuu, ymmärrys muuttuu oppimisen kautta ja oppiminen auttaa eteenpäin tehtävissä.

Löydämme oppimalla tiettyjä vakioita ja sääntöjä, niin kuin lapset että kun vettä keittää se muuttuu kuumaksi ja kylmä vesi virkistää, vielä kylmempi on jo jäätä!
Kiehumis piste ja jäätymispiste on löydetty tutkimalla ilmiötä! Ja haluamme opettaa tämän jotta ymmärrämme käsitellä asioita niin ettei ne tuota vammoja. Toisaalta kun käsittelemme niin kun tulee vammoja se opettaa vammojen käsittelyä vammautumistilanteissa. Kaikesta voi oppia!

Kaikella fiktiiviselläkin asialla on todellisuus pohja emme vain ymmärrä aina yhteyksiä, emme pysty tietämään kirjoitajan mielen yhdistelmiä joten yhdistämme lukemamme sanat omiin mielikuviimme. Jotka saavat uudesta lisäpontta ja ottavat vain tietyn määrän infoa vastaan jota käsittelee.

Mitkä ovat mielemme muistiin panot? Mitä mielemme tekee tiedolle? Ensin se yksinkertaistaa asioita, jotta ne liittyvät mielikuvina mieleen ja sitten mielikuvaan liittyy lisää tietoa! Jota pystymme yhä paremmin käyttämään! Se kuinka paljon tälläinen vie aikaa, siitä ei ole kokemusta. Silloin kun kohtaamme uusia asioita? Lähtee uusia muisti alustoja kehittymään ja yhdistymään toistensa kanssa. Aivojen muistiin, lihasten muistiin, liikeratoja joita toistetaan!


Tässä pohdin hymy naamaa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti