sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Mietelause 7


Kaikki elämä on muutosta

Olisiko mitään ellei olisi muutosta?



Tänään sumun seassa näkyvä aurinko
Kaikki pysyisi paikoillaan, mikään ei liikkuisi minnekkään, mikään ei päästäisi ääntä, valoa, lämpöä, sähköä, mikään ei kulkisi minnekkään mitään ei olisi, koska mitään ei olisi voinut kehittyä, yhdistyä. Olisiko pimeyttäkään? Kuinka pimeys aistitaan ellemme pysty aistimaan soluillamme muutoksia ei sitäkään olisi. Ellemme pystyisi ymmärtämään ympäristöä, pystyisimmekö ymmärtämään olemassa oloamme muuttamatta mitään? Emme varmaan, sillä aivojen kemia! Muutos kaikilla tahoillaan on äärettömän monimutkainen. Etten sitä ymmärrä. 

Kaikki on muutoksen luomaa ainetta ja aineiden yhdistymistä. Jokainen ihminen muuttuu jokapäivä! Nähdäksemme muutoksen ei tarvitse kun katsoa kasvien kasvua, lasten kasvua aikuisiksi, entä aikuisten kasvaminen? Kuinka aikuisessa näkee kehityksen? Vai tyytyvätkö he siihen he ovat olevinaan valmiita?

Nopea kehitys vai hidas kehitys? Jokaisessa kehittymisessä on omat vaiheensa eikä niitä voi ohittaa. Kuten vaikka pullataikina, hiivalle on annettava aikansa paisuttaa taikinaa. Tai jään sulaminen jälleen vedeksi. Olomuodon vaihtuminen toiseksi tarvitsee oman aikansa! Silmusta tulee lehti!

Iso hatun nosto muutokselle! Mietippä kaikkia muutoksia elämässäsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti