torstai 9. kesäkuuta 2016

Lämmintä sadepäivään!

.


Mikä lämmittää sadepäivänä? Lämmin keitto tietysti ja minulla on raparperikeittoa ja porkkanaista sosekeittoa. Sadepäivänä on jostain syystä kivempi myös tehdä kodin siivous askareita. Tänään pyykkikone jyllää ja imurikin löytyi kaapista toimenpiteeseen: Patjan imurointi.

Sadepäivää siis lämmittää tehdyt työt, joita on siis vähän jättänyt tekemättä kauniiden aurinkoisten päivien takia/ kun ei muistanut sellaisten olemassa oloa. Vaatehuoltoa ja viikkausta, reikäisten sukkien metsästys jne.


Valitsin taustamusiikiksi klassista musiikkia radiosta, joten sekin on kevyttä, perusteluni kevyelle siinä ei ole sanoja joihin takertua. Niinkuin ei keitoissakaan ollut mitään takerruttavaa. Selkeää ja simppelin yksinkertaista. Projekti hupparista nypyt pois jäi vielä vähän vaiheeseen, kun katsoin tässä joku aikasitten videon jossa höylällä ajeli nypyt vaatteesta pois joten pitihän sitä testata, että toimiiko? Huppari lämmittää oli siinä nyppyjä tai ei!

Tuosta sosekeiton lopusta loihtiutui vohvelintapaisia ja päädyin sitten katsomaan Big Fish elokuvan ja käsiä lämmitteli samalla teekuppi * 2annosta. Tuo elokuva on moni ulotteinen ja mielestäni oikein hyvä piristämään sadepäivää, elokuva jonka katsoo useampaan otteeseen. Siitä saa hymyn huulille monta kertaa ja se pistää myös ihmettelemään ja miettimään tarnoiden kerrontaa. Viihdyttävää!  Ja lisä syy siinä on Ewan Mcgregor, joka on minulle Obi-wan Kenobi, josta päästään Star warsiin, joka aina lämmittää mieltä.

Eipä minulla muuta, voima olkoon kanssanne myös sadepäivänäkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti