sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Viemäri

Oletteko milloin viimeksi puhdistaneet suihkun viemärin tai keittiön viemärin!
Nyt oli taas aika ja todettava että ne on niitä hommia, joissa tulee taistelu fiilis. Hyi että haisee, mutta tulipahan tehtyä! Ja voitto puhdasviemäri!

Hei hetkinen, ajatellaanpa asiaa. Ne viemärithän tarttee puhdistuksen kun minun irtohiukseni, joita nyt vähemmän kun muistan harjatahiukset ennen pesulle menoa. B. Keittiön viemäriin menee ruokahitusia minun toimesta. Joten omavika kun sellasia haju yllätyksiä löytyy.
Mut vaikka sotkee kämppää, ei siivoamisesta tule yhtä hyviä kiksejä. Kun hajuviemärin siivoamisesta. Onko kyseessä haju, josta tulee fiilis että tämä on pahempaa kuin luulin ja on ns. Taisteltava vastaan kovemmin. Tehtävä suurempi duuni?

Ei viemärikään vie kaikkea, ja toisaalta se pistääkin miettimään. Kuinka sinne meneviä asioita voi vähentää. Kuten hiuksia, harjaamalla ennen pesua. Keittiön hajulukko oli syönytkin jo jotain pientä, jonka epäilisin olevan vehnäjauhoa ehkä sillä ei sitä pitkään halunnut tutkia tummaanilja paakkua, hajun takia.

Vessanviemärissä yllätti saippuan jäämän paljous. En tiedä kuinka moni teistä on joskus liuottanut saippuaa pieneen vesimäärään ja nähnyt millaista liejua siitä tulee. Vaihdoin tuossa taannoin suihkusaippuan palasaippuaan ja nyt alankin olla sitä mieltä että saatan vaihtaa takaisin tai kokeilla erilaista, sillä sehän on hukkaan heitettyä saippuaa siellä. Vaihdoin palasaippuaan, koska halusin vähentää muovijätettä. Joten onkin suuri kysymys, tarvitsenko erillistä saippuaa pesua varten? Jos siitä jää siivottavaa veden puhdistamolle niin paljon. Ja itselle viemäriin. Riittääkö pelkkä ihon harjailu useammin, tottumiskysymyshän se on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti