keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Inisevä siipiset

Minusta on tulossa massamurhaaja, vessanlattia on sakeanaan kuolleita raatoja ja osa on litistyneenä seinillä. Muutama veri tahrakin on levinnyt taistelun tuoksinnassa. Vessaa voisi luonnehtia, jopa haudaksi tai katagombiksi.
Ei huoneiden lattiatkaan ole puhtaimmillaan, kyllä monta myttyä makaa sängyn alla seinän vieressä ja monta on päätynyt roskikseenkin. Pakko sanoa että kun on huoneesta tappanut yli 20, soljuvaan ininään sortuvaa lentäjää. Aamuneljästä asti, saamatta enää nukuttua alkaa olla hermot inisijöihin hieman kireällä. Murhanhimo nousee ja paljain käsin suoritetut likvitointi toimenpiteet seinää vasten ja nappaaminen ilmasta on jo raivostuttavaa. Silti aina kun inisijän saa hengiltä ja hetken on ihanan hiljaista on tuo tappo kannattanut.

Lätkiminen on kanssa tehokasta, vaikka kärpäslätkää käytetään nimensä mukaan kärpäsiin. Käy se siitä huolimatta näihin erikoisiin hinteliin hihhuleihin, jotka tahtovat imaista sinusta pienen pisaran verta ja jättää kutinaa vaivan palkaksi.
Kärpäslätkä on varsin kätevä juuri vessan pienen tilan nopeantoiminnan yksikköön, sillä nuo hihhulit ovat ovelia ja sijoittuvat ovien viereen ja kulkevat ihmisten aiheuttaman ilmanvirran imussa. Ja jostain syystä nuo inisijät päätyvät vessaan.

Ja ainakin minä pidän vessarauhasta! Joten tappotoimet pitää toimittaa nopeasti, että pääsee asioille. Ja tuolla kädenpidennyksellä on hyvä lätkiä katonrajaan ja lattian reunaan sijoittuneet riukusääret


Alan jo harkita itikka ansojen tekemistä, alkaavat sen verran ärsyttävää olla tappopuuhat aamutuimaan. En tiedä missä niiden päiväaikainen piilo on!
Eikä illalla kaikki löydy. Joten nuo yöllä ja aamu yöllä nitistettävät lentelijät olisi kiva saada hiljaisiksi vähemmällä vaivalla.

Toisaalta tappoluvun laskeminen on palkitsevaa, jos siis jaksaa enää laskea! 
Ainahan pitää ajatella positiivisesti, tässäkin saa liikuntaa kun joko raivoissasi hyökkäät tai salakavalasti hiippailet näköyhteyden saatuasi pikku inisijän perästä liiskaamaan sen jollain tapaa.

Miksi tappaminen on parasta tässä tapauksessa, sillä nekin vähenee ja lopulta saa nukutuksi ja aamulla sitä on joko syöty tai sitten ei.

Ihanaa itikka kesää vaan teillekkin, kyllä metsänkeskellä  on mukavaa!
Ja muistakaa varmistaa jokainen tappo ettei pökertyneeseen inisijään tarvitse uudestaan käyttää energian siirtoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti