sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Toukokuun parhaat

Ajattelin näin kesäkuun aluksi tehdä tiivistelmän Toukokuun parhaat

Kipeänä ollessa on tullutkin kulutettua yleareenaa ja youtubea, sekä spotifytä ynnä muuta kaikkea kivaa niin ajattelin tehdä sellaisen kokooma teoksen mistä päivät nukkumisen ja syömisen lisäksi on koostuneet.


Sydämen kutsumus on yllättävän hyvä sarja, jonka näyttelijöitä mietin useamman tovin että missä olen nähnyt hänet aijemmin? Vanheminen tuo lisän jota ei aina osaa yhdistää. Fiilis ohjelmasta: Hyvänmielen ohjelma ja löytyy jokin opetus joka jaksosta. Tykkään sarjan niin sanotusta rauhallisuudesta vaikka tapahtuukin paljon ja kuinka hahmoihin mennään syvemmälle ja tutustutaan niihin.

Doctor Who innostuin katsomaan pitkästä aikaa ja tykkään tämän hetkisen Peter Capaldin näyttelemän Tohtorin habituksesta ja kuinka Pearl Mackien näyttelemä Bill Potts on niin ulalla asioista ja tuo mielestäni hyvin vastapainoa tohtorin vekkulimaiselle ja vanhalle olemukselle. Matt Smithin ja David Tennantin jaksoja katsoin satunnaisesti sieltä täältä, mutta tämän kauden olen katsonut säännöllisesti, ehkä siksi että älysin sen tulevan yleareenasta ja voin katsoa sen silloin kun huvittaa!

Asterix ja Obelix Britanniassa 2012 ranskankielinen siitä on joku tovi kun viimeksi Asterixia olen katsonut taisi olla 2008 Asterix olympialaisissa. Lapsena tykkäsin ihan älyttömästi sarjakuvista, nyt hyvä kun muistin koko sarjaa. Muistan leikkineeni Obelixia kantamassa hiidenkiviä ja oli todella hauskaa kun roomalaiset aina lensivät kaaressa. Muistan myös että leikeissä meilläkin oli taikajuomaa! Joten oli tavallaan nostalgista katsoa tätä! Loppufiilis: Hyvä mielihän tästä jäi ja pari uutta oivallustakin! Hekottelua! Toimii edelleen!


Uudesta Musiikista on vastanneet

Dorothy Albumi Rock is dead
Willy Moon Albumi Here's Willy Moon
Kovacs Albumi Shades Of Black
Caro Emerald Albumi The Shocking Miss Emerald
Tab Benoit Albumi What I live for
Devil Doll Albumi Gueen of Pain
The Dead South Albumi Good Company

Vanhoja suosikkeja
Cmx  Albumi Talvikuningas
Timo Rautiainen & trio niskalaukaus Albumi Rajaportti
Robbie Williams- Party like a Russian
Albumilta the Heavy Entertainment Show
Karliene- queen of camelot


2 kommenttia:

  1. Olipas kiva listaus! Niin paljon tulee kuitenkin kuunneltua ja katottua kaikkea uutta vaikka tuntuukin välillä ettei saa tehtyä mitään järkevää kun on työttömänä. :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä että tykkäsit! Miustakin on ollu kiva löytää, kattoo ja kuunnella! Listaaminenkin oli yllättävän hauskaa!

    VastaaPoista