maanantai 12. kesäkuuta 2017

Jäätelökäsi 6

Aijemmin aamulla mietin etten tänäänkään söisi jäätelöä, mutta toisin kävi!
Menin nimittäin ruoka ostoksille, koska kaipailin kasveja ja päädyin sitten lopulta siihen jäätelö altaalle ja päätin vilkaista. Ensin mietin keksijäätelöä, mutta silmäni liikkuivat ja aivoni rekisteröivät sanan TERVA! 


No sehän oli sillä selvä! Sitä maistetaan, nostin tämän jäätelön silti ristiriitaisin tuntein mukaan, sillä en itse ole perusta kokonaan paksulla suklaa kerroksella päälystetyistä jäätelöistä. Niistä kun menee se jäätelön syömisen ilo!


Suklaalla tämäkin oli päällystetty ja näytti aivan normaalilta jäätelöltä, joten aloitin puraisulla.
Ensimmäisenä sain vain tuota tumman puhuvaa suklaata ja mietin milloin se terva tulee? Ethän petä tervan lupausta? Ostinko tämän turhaan?


Seuraavaksi pääsin jäätelöön ja sieltähän se tervajäätelön maku hiipi makunystyröihin. Voi siitä on aikaa kun viimeksi tervajäätelöä olen syönyt. Fiilistelin ja päätin syödä nuo karskin tummat suklaat ympäriltä pois, että saan nautiskella tervan mausta.


Tervajäätelö kokonaisuudessaan tuntui tuhdilta syödä, ei ollut liian makea, joka mielestäni näitä jäätelöitä vaivaa. Sanoisin tätä jäätelöä metsäisen makuiseksi rantasauna jäätelöksi. Sopii äijillekkin käteen saunan päätteeksi.


Niin että oikein kunnolla ja hitaasti makustellaan tätä jäätelöä. Maku voi olla tummansuklaan takia myös hieman rujo, jos pitää ällömakea versioista ja annan tälle jäätelölle arvion 9/10, sillä tervajäätelöitä ei ole tarpeeksi ja tämä oli tuhtia tavaraa ja vain rajoitetun ajan!


Tämä oli jäätelö jonka söin mielelläni hintaan 1.85€ ja voisin syödä uudelleenkin! Jään odottelemaan milloin tehdään tervajäätelötuutteja!

Ei sovi kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti