perjantai 9. kesäkuuta 2017

Jäätelökäsi 3

Iso S oli pitkään aamulla silmäilyn kohteena ja päädyin sen ostamaan vasta illalla leffan jälkeen. Vaikka jostain syystä olisin halunnut mehujään? No tämä jäi käteen samasta paikasta kuin goottikin, mutta tällä isolla kaverilla olikin hintaa jo 2€


Tämän supersankarin merkillä eli S kirjaimella varustetun jäätelön kanssa ollaan jo vanhoja tuttuja useamman kesän jäljiltä ja tämä isosti varusteltu kokonaisuus on isompaan jäätelön nälkään.


 Vähän arvelutti kun rupesin avaamaan että kannattaako riisua kokonaan? Kun isoilla on tapana se että osa kerkeää sulamaan käsien lämmön takia. Sitten sipaisin kaikki roskat roskiin ja otin sormilla otteen ja toivoin parasta!


Kuinka siinä sitten kävi? Yläosan suklaan rataskuvio ja crispit meni hetkessä ja karamellit hieman hitaammin sitten pitikin jo huilata tötterö tiputti hieman kun vanilja jäätelö oli kerennyt sulahtaa. Oma vika kun ei jaksanutkaan syödä nopeasti!

Vohveli keskirapea, syötävänä alku on varsin mukavan mielenkiintoinen erilaisten rakenteiden takia, mutta lopun pelkkä vanilja käy hieman tylsäksi pitemmän päälle. Pisteinä annan nyt 7/10 sillä oli niin iso ja tiedän oli omavalinta.  Suosittelisin perusjäätelönä et pety, muttet yllätykkään!

Kulu saldo 4€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti