torstai 15. kesäkuuta 2017

Jäätelökäsi 7


 Tämän päivän jäätelöityminen tapahtui oikein useamman jäätelön voimin sillä testasin kumpi pakkauksessa parempi? Vaniljainen perusmaku vai mintun viileä häivähdys?

Kilpakumppanit löytyivät siis saman pakkauksen uumenista ja molempia oli 3:n kappaleen verran. Oma ensimmäinen valintani oli mintun makuinen ja sille se maistuikin minttujäätelön raikkaan viileälle.


Keksi osa oli toimiva ja maukas, sekä yllättävän suolainen kun luettiin tuoteselostetta, joka ei syödessä tullut ilmi ollenkaan! Muodoltaan oli oikein käteen sopiva ja pienuudestaan huolimatta oikean kokoinen, näpsäkkä kesäherkku.


 Kuten keksijäätelöillä on tapana, jäätelö löytyi näistäkin yksilöistä keskeltä. Jäätelö oli mukavan kovaa eikä karannut välistä, siinä oli silti myös pehmeyttäkin.


Jäätelö osuudessa oli kingis suklaata ohuina marmori kuvioina ja toimi oikein hyvin!

Keksi oli napakkaa ja mukavaa pitää kiinni ja syömiskokemuksena tykkäsin tästä oikein paljon sillä tämä oli rento syödä ja voisin vetää tälläisen kaverin toistekkin välipalana, sillä tämä on pieni ja oikein näppärä ja helppo nikertää sormia likaamatta!


 Suosikkina oli mintun makuinen, vaikkei vaniljaisessakaan mitään huonoa ollut, sillä tykkään mintun mausta vain enemmän ja vanilja on oikein hyvänä kakkosena. Annan arvion 10/10 sillä tämän paketin voi jakaa ystävien kesken.


Paketti näitä kesäpäivän välipala herkkuja lähti mertalassa kylmälaukkuun hintaan 3.75€ joten kpl hinta yhdelle on 0.62€ joka on mielestäni aivan oiva hinta tähän kokoon ja makuun nähden. Tykkäsin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti