keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Tehtävä Lokakuu



Päässä pyörittelen mitä kaikkea tässä kuussa oikein tekisi, käsityöt on olleet hyvässä nousukiidossa. Ja hattu ja lapaset on saamassa seuraksi säärystimet, joita toivon käyttäväni suuremmalla menestyksellä kuin edellisiä joista luovuin seitsemän vuotta sitten vähäisen käytön takia. Myös muita jämälankoja on tullut tongittua ja pohdituttaa mitä niillä tekisi.
Muutama isoäidin neliökin on seassa ja
Aivot raksuttaa.

Sitten pohdinnassa on ikuisuus työni helmet, joita on aikojen saatossa kerääntynyt yllättävän paljon, niin rikkimenneistä koruista kuin ihan ostetuista helmipusseista joista kaikki eivät ole menneet.  Korujahan niistä voisi tehdä, ongelma on etten ihmeemmin käytä helmikoruja, hyvin vähän. Unisieppareihin on tullut laitettua, mutten halua kämppääni niitäkään täyteen. Joten pohdinnassa on. Mikä olisi sellainen kohde, missä helmet tulisivat käytettyä hyödyllisesti ja olisivat näkyvissä, sillä helmet auringon tai valon paisteessa ovat nättejä.

Haluaisin siis hyödyntää jo olevia tarvikkeita tehdäkseni jotain käytettävää.

Minulla on myös yksi valokuvaprojekti idea, kun tuli otettua muutama vanhakehys täydentämistä varten. Jota varten pitää vähän käydä kaivelemassa ja skannaamassa ja koota koneella muutamat kuvat

Mihin te aijoitte käyttää Lokakuunne ja  mitä aijoitte saada aikaan? Minä muutaman valmiin käsityön ja uusia tekeleitä alulle ja lopulta käyttöön


2 kommenttia:

  1. Mie ostin tokmannilta alennuslankaa ja aloin tekemään siitä säärystimiä. Lähinnä taidot riittää vaan sukanvarrentekoon joten tulee aika yksinkertaiset. Ajattelin myös osallistua witchtoberiin eli piirtää noitia lokakuussa joka päivä vaikka oonkin jo jäljessä kun en ole vielä alottanu. Etin myös pinterestistä haasteen missä on kirjoitusaihe kuukauden joka päivälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, eli en oo ainut säärystimistä innostunut! Miullakin tulossa ihan yksin kertaset:sama kuosi kun hattuissa ja lapasissa. Tuo piirustus haaste kuulostaa kivalta! Kirjottamista on itelläni tälle kuulle tarpeeksi, mut itekkin oon ajatellu tekeväni jonkun kirjotus haasteen, mutten vielä tässä kuussa ehkä noita-aiheet ois kyllä aika hauska, ehkä kehittelen sen ympärille jotain. Kiitos ideasta!

      Poista