lauantai 6. lokakuuta 2018

Lokakuun noita: Millaista noituutta haluat käyttää?


Onko noituus hyvää vai pahaa? Kumpaan uskomme ja mihin sitä käytämme.

Jokainen tunne on energiaa, erilaista väreilyä ja tuo energian muuttaminen sanoilla lienee noituutta. Peilisolut nappaavat tuntemuksia toisen energiasta, silmät näkevät sinun kuoresi

Mikä on siis voimakkain energia, jonka aaltopituudella väreilet? Mihin energiaan suuntaat kun olet yksin? Mikä on sinun perus olemuksesi eli kolme perus tunnettasi, joita käytät ja joita tunnet. Miten kuvailet itseäsi?

Noidat muuttaa tunnetta tai vahvistaa jotain mitä jo koet? Se että jokin muu tunne meissä itsessämme herää tarkoittaa vain että olet valmis tutkimaan itsessäsi uutta puolta!

Musiikki on vahvaa energian muuttajaa ja se luo voimakkaita energioita tai vie niitä kun ei tykkää jostain. Musiikki on energian väreilyä, noidat siis laulavat ihmisille, rummuttavat. On siis sinun vastuusi mitä itse kuuntelet, millaiseen tilaan itsesi ohjaat.
Onko noituus hyvää tai pahaa? Se että jokin tuntuu pahalta, vaikealta ei aina ole pahaa, ja mikä on hyvää ei aina ole hyvää. Itse pyrin keskitiehen, mikä se sitten lieneekään.

Millaisia teidän tunteenne on?
Minun tunne kaartissani myllertää
Iloinen lapsi, surullisen haikea neito, elämään rakastunut kulkuri. Perseelle potkimis asenteella varustettu kun-fu nainen(joka ei oikeasti osaa taistelulajeja), äksy vanhaherra, jolloin mikään ei ole hyvin (yleensä kun koskee tai liian monta ärsykettä tai vain kova nälkäää!)
Vanha rouva zen joka ei hätkähdä vaikka talokaatuisi päälle. Hiljaa tarkkaileva hymyilijä, aina herkun kärkkyvä sisko lokki...

Kuinka sinä tunnistat tunteesi? Millainen käytös on sinulle ominaista, nimeä omat tunteesi ja tunnista ne, pidä hauskaa. Ei tunteet tylsiä ole. Niistä voi kirjoittaa tarinaakin jos tahtoo. Hyvää vai pahaa, vain muuntuvaa energiaa, jonka kokemuksena itse määrittelemme! Tunteet ovat ystäviä toivota ne tervetulleiksi ja kohtele hyvin, riippuu sinusta milloin tunne vaihtuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti