perjantai 12. lokakuuta 2018

Lokakuun noita: Illuusio

Illuusio siitä mitä tahdomme olla!
Illuusio siitä mitä olemme.
Illuusio miltä ylipäätään näytämme!

Oletteko miettinneet sitä että näette itsenne sisältäpäin ja peilin kuvajaisessa heijastuu toiseen suuntaan oleva kuvajainen. Ja vaikka kuinka muuttaisitte ulkoista fyysistä kuvaanne niin, mitä teidän sisäinen kuvanne sanoo, siltä teistä tuntuu. Itselleen puhelu eli ajattelu, muokkaa sisäistä kuvaa itsestämme ja tuo sisäinen kuva millaisena näämme itsemme luo illuusion näkemästämmee ulkoisesta fyysisestä kokonaisuudestamme sellaisena kuin se on.

Miten kohtelet itseäsi, vaikuttaa millaisena näät itsesi?  Ja juuri henkinen väkivalta osuu sisäiseen minäkuvaamme. Olipa kyseessä ulkopuolinen haukkuja tai oma selftalk, jossa haukumme itseämme, silloin Pahoinpidellään mieltä ja sielu on mustelmilla.  Eikä yksinään ole silloin todellakaan kiva olla, harjoitatko siis itsesi henkistä pahoinpitelyä? En pysty, en osaa sama kuin toinen sanoisi ettet sinä todellakaan osaa. tai ihan pelkkä tyhmä! ....Siispä kun itse olemme itsemme pahin kritiikki, olisikin syytä katsoa peiliin ja kehua hieman itseä toisinaan, muistakaa ettei kumpikaan ääripää ole hyväksi.

Illuusio mitä voimme olla, minkalaisena näämme itsemme ja millaisella työllä olemmekaan päässeet tuohon tulokseen? Aivoiltaan on kysyttävä, mitä minun tulee tehdä ja harjoitella että osaan nämä asiat? Jotta voin olla sellainen kuin haluan olla.

Illuusiolla voimme opettaa itseämme, mutta sen kanssa on oltava tarkka, hyvin tarkka, jotta voimme saada sen mitä haluamme. Sillä epätarkkuus, luo suurempia virheiden mahdollisuuksia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti