perjantai 6. huhtikuuta 2018

Piirros: harjoituksia


Olen teinistä asti tykännyt piirtää yksivärisiä kuvia ja silloin jo harjoittelin näyttelijöiden naamoilla julisteista, löytääkseni oman tyylin käyttää tussikyniä.
Tykkään tusseista ja mustekynistä juuri sen takia ettei viivaa voi pyyhkiä. Sillä virheitä ei tulisikaan pyyhkiä tai peittää, mielestäni kuvaa on piirrettävä kaikkine virheineen, kunnes silmä harjaantuu löytämään halutun muodon ja korjaamaan ja muuttamaan kuvaa toisenlaiseksi. Mikään kuvistani ei mennyt näin ensi yrittämällä nappiin, joten en usko että kaikkia edes tunnistaa omiksi itsekseen. Keitä kuvissa on? Vapaa arvaus olkaa hyvä!

Aamupalaa ja kuvia samaan aikaan, aivoissa ei siinä hetkessä yleensä ole mitään häiriötä, ajatusta ja siksi on hyvä ottaa kynä käteen. Yleensä aloitan silmistä,kulmista ja nenästä ja loppu tulee omalla painollaan.

Väriä en tykkää laittaa sillä useasti juuri värien kanssa kikkailulla pilaan työni, toisaalta se on juuri opettelu kohtakin. Jätin tämän hymyilevän lurjuksen tarkoituksella kesken sillä en tykännyt edes mustavalkeasta ollenkaan.



Piirtäkää tänään jotain ja olkaa luovasti epäonnistuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti