keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Muumit lasissa

Muumi-limpparilla mennään

Mikä onkaan oman lapsuutenne mieleenpainuvin juoma, josta olette nauttineet?
Minulle punainen muumilimu!
Minusta tämä limu on paikkansa ansainnut, sillä sitä ei tule juotua usein, joten se on erityisjuoma. 

Mitä erikoista tuohon limuun on kätketty? Makuun kätkeytyy lapsuuden muistoja, saa fiiliksen olla hetken se, joka on kerran ollut.

En tiedä miten maku muuten liittyisi muumiin kuin mielle yhtymällä kuvasta. Sillä en halua tietää missä muumit on, joista tehdään tätä limua. Vai onko tämä muumimamman resepti? Vai onko tämä suuri huijaus, joka on vain kohdistettua mainontaa lapsia kohtaan. En ole katkera, olen erottuvan tuotteen ja mainoksen kuluttaja jo pienestä pitäen. Minut on saatu käyttämään tuotetta, koska se on hyvää. Ja harvoin saatuna se on säilyttänyt erikoisuutensa. Ollen edelleen hyvää


Tuossa lasissa on puolilitraa, näyttää huomattavasti isommalle kuin suoraa pullosta! Miksi lasista? Itse en ole happojen ystävä, joten siksi lasista että kuplat pääsevät karkaamaan vapaasti. Siksi että juoma maistuu makeammalta lasista nautittuna, kuin pullosta nautittuna. Nautittu määräkin hahmottuu realistisemmin. Monesti myös todennut, että tölkkilimun pystyy sopivasti jakamaan kahdelle! Että molemmat saa tarpeeksi juomaa.

Muuta juomaa kuin limut

Kaakao
Maitokahvi 1:8 kahvia ja loput maitoa
Marjamaidot, mustikkamehumaito
Herukkamehu
Maito
Appelsiinimehu
Omenamehu
Vesi
Tee
Kahvi

Nykyään vesi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti