torstai 5. huhtikuuta 2018

Kosmetiikka: Tuoksu

Tämän osto innon saavutus spurttina ostin jo vuoden mielessä pyörineen ja oikeasti himoitun tuotteen eli ostin parfyymia.

Olen käynyt useammillakin sivuilla katselemassa hintoja, mutta nyt pääsiäisen korvilla oli tilaukset ilman toimituskuluja niin silloin lähti lapasesta.
Tutustuin tuottemerkkiin (Sabe Masson) yli vuosi sitten tätini suosittelemana ja käytiin myös kaupassa missä niitä tuoksuttelin. Mutten silloin raaskinut jostain syystä ostaa tuotetta, koska siihen päivään mennessä en ollut löytänyt kuin haisevia tuotteita (Suihkutettavia)

Minulle henkilö kohtaisesti suurinosa tuoksuista haisee eli ovat omaan nenään liian voimakkaita. Joten suurin osa muistakin hajustetuista tuotteista on jäänyt kauppaan.

Mutta nämä erehdyttävästi huulipunaa/huulirasvaa muistuttavat, puikkomuotoiset voideparfyymit jäivät mieleeni ja kaihersivat siellä kaihertamistaan, kunnes tuli ostettua ne liiankin helposti netistä.


Eilen avasin pakkaukset, joissa tuoksut tulivat. Pakkaukset ja kuvat oli kivoja, mutta leipasin nekin menemään pahvinkeräykseen, sillä en jaksa säilytellä turhia pakkauksia.


Brune Melancolia oli ollut mielessäni jo pitkään ja sen valitsin ensimmäisenä ja kaveriksi otin Zazou:n testiin.

Testatakseni ja haistellakseni sivelin tuoksuja ranteeseen, sniffaillakseni hajuja vuoron perään pitkin päivää.

 Brune on tuoksuna mielestäni enemmän iltaan ja talveen sopivampi makeana ja tummempana ja Zazou keväisempi ja aamupäivän ja päivän tuoksu, raikkaampana ja kirkkaampana.
 Ensi fiilis että nämäkin tuoksuu kovasti, mutta iholla hetken oltuaan tuoksu keveni ja tasoittui. Joten minulle tämä sopii!


Minkalaista on pukeutua tuoksuun? 
En halua luoda asuntooni hajupilveä, jota joutuu hengittämään, joka kerta kun haluaa tuoksua joltain. Vaan haluan luoda tuoksun häivähdyksen, joka nostaa hymyn huulille.

Siskollani on sitäpaitsi astma, joten en voi edes käyttää mitään kovasti tuoksuvaa, ettei hän saa kohtausta, kun olemme samassa paikkaa. Myös useammalla tutullani on astmaa ja olen nähnyt kuinka haju aiheuttaa kohtauksen, joten en halua todellakaan haista toisten nenään ja aiheuttaa sairaskohtausta. 

Tuoksutin tuoksuja myös siskolle kädestäni ja sanoi ettei nuo haittaa kun peruspäivälääkkeet on otettu. Hän ei kokenut hajuja voimakkaina, joten voin käyttää hänenkin seurassaan näitä tuoksuja. Iso plussa ettei aina tarvitse miettiä kenen luo on menossa.

Halusin itse tuoda itselleni tuoksun, josta voin nauttia. Sillä en osta kovinkaan usein kukkia ja näin haluan tuoda vaihtelua päiviin, käyttämällä tuoksua. Sillä en koe tuoksukynttilöidenkään polttelua, jo näin valoisan aikaan mielekkäänä.
Joten näin kesää kohden mentäessä koin tuoksun löytämisen ja käyttämisen järkevänä vaihtoehtona.

Ovatko nämä tuoksut sopivia minulle?
Nenälleni ovat, joten eiköhän ne minullekkin ole.

Ovatko tuoksut minun näköisiä?
Riippuu otanko ne omakseni ja käytän niitä! 

Ostokset tuli tehtyä sivuilla
Jos haluatte perehtyä tuoksujen ainesosiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti