maanantai 30. huhtikuuta 2018

Huhtikuun parhaat 2018


Tv
Victoria 2.kausi, GOT 7.kausi, Walkingdead 2.kausi
Rikos yhdistää

Elokuvat
Avengers Infinity war
Tätä en rupea kuvailemaan muuten kuin sanomalla että menkää ihmeessä katsomaan, jos marvellit tuttuja! Jos ei menee yli ymmärryksen monet jutut!

C'hest La Vise- Häät Ranskalaiseen tapaan. Tältä leffalta odotin mustaahuumoria, mutta jäi vaan fiilis että näähän vaan äksyilee tässä kokoajan eikä ollu hauska. Oli pari ihan hienoa kohtaa, mutta kokonaisuuteen petyin.

Rampage,iso kohtaa isomman. Tää olikin ylättävän hauska ja voisin katsoa toisen kerran, omat odotukset jostain syystä ei ollu korkeella mennessäni kattomaan, mutta ilosesti yllätyin.

Lion, joka oli kivaa vaihtelua valtavirta leffoihin, koska elokuva kertoi intialaisen pojan tositarinan, joka oli eksynyt perheestään ja etsi kotiaan.

Kunniaton- oli elokuva siitä kuinka Toby Jonesin näyttelemä Truman Capote tapasi 2 murhaajaa ja kirjoitti kirjan. Heidän ja pikkukaupungin henkilöiden kertomana. Joten pakkohan kirjakin oli etsiä, jotta sai erilaista syvyyttä elokuvan hahmoihin.
Kirjassa ja elokuvassa oli aivan eri fiilis. Toisaalta kirja oli syväluotaavampi ja pääsi käsiksi ajattelu maailmoihin. Leffa antoi hahmoille kasvot, siitä oli mielestäni apua hahmotuksessa mille näyttivät ja sai hahmot liikkeelle vähemmällä vaivalla

Katoin Blue Velvet leffan, hämmentyäkseni taas mitä mie taas katoin?
En tiiä mitä mie tältä leffalta odotin nähtyäni Isabella Rosselinin laulamassa Bluevelvet, jotain hienompaa ja aistikkaampaa leffaa ehkä ja sit se on sellanen karu ja rujo. Petyin. Ois voinu jättää kattomatta ja pitää mielikuvansa.

Musiikki
Waltteri Torikka-Lauluni aiheet ja albumi Rakkaus. Palasi mieleen tässä männä viikolla ja hypetyshän se taas alkoi!

Sunstroke projeckt feat. Broono- I want you. Tämä löyty, kun oli puhetta vanhoista euroviisuartisteista, joita muistaa. Niin tuli sitten haettua niiden uudempaa musiikkia

Mikko Kuustonen-Revitty Taivas ja Onnentyttö. Piti ruveta kuuntelemaan Mikkoa kun olin nähnyt unta että Mikko oli miun opinto-ohjaaja! Unet on hauskoja! Nauratti aamulla

Imelda may -Big bad handsom man ja Road runner

Lanadel Ray- Summertime sadness

Tina Guo

John Wick Mode-Le Castle Vania, jostain syystä youtube suosittelee miulle tätä koko ajan, joten on sitä kuunneltu sitten kun se siellä pyörii.

Avicii- Hey Brother. Harmillista jälleen menettää yksi hyvä muusikko, muistoja on Aviciin musiikkiin liittyen, joten niitä muistellen.

Marina and the diamonds -Froots

Because- Elliot Smith. Katoin leffan American beauty pitkästä aikaa, todetakseni, että tää leffahan on täysin paska, en vaan muistanu kuinka paska. Mutta lopputekstien aikaan soiva beatlesinkin laulama because sai kuuntelemaan.

Sakari Kuosmanen- Pieni sydän ja lunastus. Tutustuin Sakarin tuotantoon kun tuo kappale pieni sydän oli palloillut päähäni useasti eräällä viikolla ja yllätyin mukavasti, että löyty myös muitakin jotenkin koukuttavia kappaleita

Korvamato
Turtles: Täältä tulee teinininjat, yyy kaa koo nee, turtlet...

Peli: Pogo eli Pokemon Go kevään merkki latasin takaisin puhelimeen ja sitten onkin haipatettu menemään

Urheilu: Scoottilla eli potkulaudalla potkuttelu. Tää on ollu tosikivaa ja todettu myös ettei oo sateiselle säälle paras menopeli, jos haluu pysyä suht puhtaana. Oman menopelin hain intersportista useemman viikon harkinnan jälkeen.
Pakko sanoa että hieman saatoin erilaisista menopeleistä innostua, satuin nimittäin tilaamaan jotain! Osaatteko arvata mitä?

Urheilin myös haravoimalla pihaa, siinä oli kunnon käsi treeni

Kirjat
Viisas vatsa Emeran Mayer
Truman capote- Kylmäverisesti


Tuoksuja ja tuotteita
Sabe Masson, Zazou ja Brune Melancolia (voidemainen parfyymitikku) tuoksuteltu kuukausi ja edelleen käytössä! Tykkään!
Shmidt's dödö, Rose+Vanilla( alumiiniton, voidemainen, purkki) olen tykännyt totesin, että kulkee pikkusena ja näppäränä mukavasti mukana! Pitkään olen jo pohtinut, että mikä koostumuksinen dödö on minulle sopivaa käytettäväksi. Sillä en tykkää rolli mallin dödöistä yhtään, märkä ja kylmä, sprayta en halua käyttää ilmahaitan takia. On jäänyt eräät axe sodat mieleen. Eikä ilmaston muutosta ruokkivia ponnekaasuja kehtaa dödön levittämiseen käyttää. Eikä suhautus kainaloon ole ihana. Tätä löytyy myös tikkumallisena, mutta päädyin ostamaan pikkupurkin, koska hajusta en ollut varma. Joten otin ns. Testeri kokoa. Mielestäni se että nappaa sormiin tuotetta purkista ja lämmittelee, sulattelee sormissa ja levittää kainaloon ja pesee lopuksi kädet. Onkin lopulta kivempi tapa kuin tikkumallin skraappaaminen kainaloon, sillä näin tuote ei likaannu kainalossa. Kerran oli tikkumallinen, eikä se mielestäni ollut käytännöllinen.
Minulla on testissä myös toinen purkkidödö, joka on purkki kooltaan hieman isompi ja koostumukseltaan pehmeämpää.
We Love dödö, tuoksuna Sweet Serenity. Tätä tulee otettua liikaa sormeen tuon pehmeämmän koostumuksen takia, silti olen tykännyt tästäkin tuotteesta tuoksunsa puolesta.
Kolmantena kaiffarina otin tikkudödön tuoksunsa tähden.
Ben&Anna Indian mandarine, tuoksuna kuulosti kivalle ja omaan nenään sopivan mieto perusdödön hajuksi. ajattelin laittaa tätä sitten noihin toisten rasioihin kunhan ne on käytetty. Sillä tässä tuotteessa oli hyvin väljät pahvit. Joten todennäköisesti kuljetuksessa karkaisi tuubansa sisältä. Joten tämä istuu kämpän vessankaapissa käyttössä.

Kurkataanpa sinne kaappiin muutenkin.
Haihatuksena testiin päätyi aktiivihiili black &white hampaiden valkaisu tuote. En koe tätä käytettävän montaa päivää putkeen, vaan itse ajattelin että kerran kuussa testailee. Ettei hampaiden kiille kärsi, sillä näiden hankaustehoja ei oltu merkitty tai jos oli en löytänyt. Samaan syssyyn lähti myös aktiivihiili hammaslanka ja iloisesti otin tämän hieman paksumman langan vastaan, sillä isommat hammasvälit puhistuu kivemmin!

Tuoksuna on myös mainittava
G&H bodylotion, joka tuoksuu ihanan raikkaan pehmeältä, itse ihastuin! Tuli hetkessä uus lempparituote siitä! On myös kätsässä pumppupullossa! Tulee annosteltua helpommin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti