lauantai 1. heinäkuuta 2017

Kesäkuun parhaat 2017

Korvamadot

Woodkid- Run boy Run ja koko albumi The Golden Age
Yhden juhannus yön looppi vaikka nukuinkin. Kuuntelin albumin illasta ja jätin päälle pyörimään. Tuo Run boy run tuli youtubessa vastaan ja siitähän se sitten lähti, diggasin musaa ja videota.

Juha Tapion Rakastettu
Kertsi soi päässä monta päivää!

"Älä pelkää, älä pelkää,
sinä et pääse putoamaan
Rakastettu on oikea nimesi
ja tulee nimenäsi olemaan"

Ja toisen Juhan biisinä sinun vuorosi loistaa!

"Anna minun nähdä sun kasvosi, nähdä kuinka valosi loistaa 
Anna minun kuulla sun äänesi, kuulla kuinka ilosi soi 
Anna sateen huuhtoa surusi, anna tuulen helmoja nostaa 
Tänään on tullut sun päiväsi, nyt on sinun vuorosi loistaa"

Chris Cornell- Promise
Tätä kuuntelin yhden päivän looppina taustamusiikkina maalaillessa. Jotenkin on jännää miten kuuntelee eri tavalla ihmisen musiikkia kun tietää tämän kuolleen. Kuuntelin kappaletta looppina sillä Chrisin ääni. Jään kaipaamaan sitä ettei enää uusia levyjä tule, eikä uusia biisejä

Ramin Djawadi- Light of seven
Game of Thrones musiikkia, joka herätti jo mielenkiinnon tullessaan sarjan jaksossa, fiilis että haluun kuulla tän uudestaan.

Mark Northam- Murder one: (theme for tv-series for solo piano)
Tv-sarja jonka ihan hämysti muistan, mut tunnari oli se mistä muistin

Globe- Genesis of next ja what's is justice
Tämä on kyborgi 009 ansiota että nämä kappaleet on tutut, tykkäsin sarjasta ja musiikista.

Misty mountains Hobitti versio Armitage ja muut. Kun näin trailerin ekaa kertaa kun tuli niin kuultuani kääpiöiden laulun olin myyty.
Sitten kylkiäisenä Billy Boydin Last Goodbye

Maroon 5-Maps ja Sugar

Tv tärppeinä
Doctor who jatkaa
Marple tekee omia tutkintojaan rikoksiin nähden ja
Musketeersit pyörii silmäkarkkina

Katsoin myös dokkarin Heath Ledgeristä ja tajusin että hei miehän oon nyt saman ikänen! Kun Ledger kuollessaan oli jotenkin pysäyttävää.

Ja huomaan itse tässä, että osissa aiheissa on hieman synkkyyttä. Tai että takapiruna on kuolema, mutta se on aihe joka kiinnostaa. Tavalla, mikä ajaa ihmisen vaihto ehtoon kuolema? Tai mikä on se tila, joka ihmisen päässä on sillä hetkellä? Millaiset ajatukset? Ja kaikki tämä kiinnostus luultavasti tulee siitä miten paljon tv:stä on tullut katsottua niin rikoksen tutkintaa, murhatutkintaa, niin tappamista kuin kuolemistakin. Mutta ne kaikki on ollut ns. Viihdettä ihmisten näyttelemää, paitsi uutisissa ja dokkareissa! Ja aiheeseen tv-ohj. Palaan kaiketi myöhemmin tässä kuussa.

Kuolema on kiehtova aiheena, koska kukaan ei varmaksi osaa kertoa mitä tapahtuu? Ja miten luopuminen ja eroaminen on tavallaan myös kuolemaa ja kuolemista. Tai ainakin kuoleman erottamisen luomaan tuskaan verrattavissa. Siispä minua kiehtoo mitä ihmiset ajattelevat kuolemasta ja ajatuksista jotka vievät tekoihin joiden päämääränä on kuolema. Ehkä tässä tapauksessa itsemurhat. Mutta kiinnostaa myös se millaista aivotoimintaa ja ajattelua tapahtuu murhaajien päässä. Mikä on se ajattelu tapa jolla he toimivat tai johon he keskittyvät. Miten minä keskeistä ajattelua, siis onko kyseessä mitä muut tekee minulle vai minä teen muille ajatustoiminta?

Ja ettei mene nyt liian synkäksi niin kyllä minua kiinnostaa myös rakkaus ja mitä ihmiset rakkaudesta ajattelevat? Mikä on yhdistävä voima. Kuinka rakastuneet ajattelevat toisistaa ja kuinka ajattelu kehittyy parisuhteen saadessa vuosia lisää? Se kiinnostaa myös kuinka ihmiset ajattelevat sen kuinka heitä tulisi rakastaa? Ja kuinka heitä on rakastettu ja tällä hetkellä rakastetaan! Yms.

Ja huomaan kadonneeni aiheesta, joten lopetankin tähän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti