torstai 25. elokuuta 2016

Olisiko jälleen haasteen aika? 30 päivää mitä?

Mitä olisi kiva haasteellisesti kokeilla? Tahtoisin hyökätä toisten vaatekaappeja penkomaan ja löytää sieltä jonkin vaatekokonaisuuden joka sitten kuvataan voisi olla kerran viikkoon haaste. Toisaalta on niin paljon erilaisia vaatetyylejä niin voisi muuntautua eri ryhmien tyyliin. Kampauksetkin voisi olla mukava erilainen kokeilu tai 30 erilaista meikkiä. Toisaalta olisi kivaa tehdä jokin kodinhoitoon liittyvä haaste. Helpottaako jokin asia elämää vai huonontaa? Minimalismi haaste: Poista 100 tavaraa. Toisaalta olisi kivaa haastatella ihmisiä ja tehdä sen pohjalta blogia, keitä he olisi sitä en vielä tiedä tai edes mikä aihe.
Ottaisinko valokuvia, piirtäisinkö, kirjoittaisinko? Mikä on se jokin. Lasten uutiset olisi hauskaa tehdä. Toisaalta vanhuksiakin olisi kiva jututtaa. Tuttuja vai random ihmisiä?
Vai tekisikö sekalaisen sakin sekatavarana?
30 erilaista minua olisi kanssa hauska. Hauska voisi olla myös että pitäisi kerätä jotain satakappaletta ja ottaa kuva siitä! Onko ne sata irtokarkkia, rannankiviä, kedonkukkia, mitä kaikkea kerää sata. Tämän voisin hyvikseni kokeilla viikonloppuna ja kerätä asioita 100kpl:tta ja ottaa kuvia mitä löytyi sata tai miltä näyttää esim. Sata riisiä. Sata haasteet kun on suosittuja ainakin youtuben puolella. Ehkä se on sata haaste jota kokeilen eli luvassa 30 päivän ajan sata asiaa kasoina, läjinä, riveinä, ryppäinä, jotenkin sommiteltuna tai sommittelemattomana.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti