sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Tissiviikon 21-27.11.2016 kunniaksi tissipäivitys

No tästä lähtee missä kaikkialla olenkaan nähnyt tissejä.
Vauvana näin äitini tissit ensimmäisen kerran ja ne oli vain ruuan lähde. Sitten kun siitä hieman kasvoin niin näin äidin syöttävän pikkusiskoja tisseillään. Meillä oli siihen aikaan lehmiä ja niillä oli tissit, jotka oli eri näköiset kuin ihmisillä, ja ne lehmien tissiliivit ovat hieman isommat kuin ihmisillä! Ja kissoilla oli monta nisää joita ei ensimmäisenä kuvitellutkaan tisseiksi!

No sitten saunassa ollessa olen nähnyt mitä erinäköisempiä tissejä, uimahallien saunoissa pienenä katsellessa ja pohtiessa millaiset itselle mahtaakaan kasvaa. Olin aikapitkään lauta niinkuin pieni tissisiä ihmisiä kuulin kutsuttavan, jostain imin senkin tiedon. Tissit, bosat, daisarit, hinkit, rinnat, anderssonit...

Olen katsellut vastaan tulevia tissejä erilaissa paidoissa, isoja pieniä niitäähän tulee vertailluksi omiensa kanssa. Tai sitä kuinka jokin paita korostaa hyvin, tuotahan sitten pitää kokeilla itsekkin? onko naisilla rinta kateutta?

Olen nähnyt tissejä läjässä pornolehtiä, jotka löysin kerran serkkuni kanssa sattumalta ja jäin miettimään tästäkö miehet unelmoi? Tisseistä? Tahdonko olla tuollainen tissejään tyrkyttävä bimbo? Laitettiin lehdet takaisin sinne missä ne oli.

Tissejä on nähty tv-ohjelmissa, elokuvissa, musiikkivideoissa jne.

Joo ja miehilläkin on nännit! Ja toisille tulee myös miesten tissit! Ja tiesittehän että miehetkin voi imettää lasta!

No omat tissit sitten kasvoi ja rintaliiveihin tuli tutustuttua, mutta edelleen saa taistella että rintojen kanssa yhteensopivat rintaliivit löytyvät, kun käytössä huomaakin etteivät ne sittenkään istu niinkuin toivoi.
Siihen olisi kiva saada nuorempana kunnon perehdytys, itse oli hieman ulalla kunnes vaatetuspuolen käytyäni ymmärsin niistä hieman enemmän.

Täältä löytyy rintaliivien kokolaskuri

Jaa no nykyään on tissit, ja on niitä näytetty muutamilla avonaisemmilla päänteillä, mutta kun on niin isot niin sellaiset pääntiet ei vaan ole itseni suosiossa. Toisinaan tissit on todellakin tiellä, mutta on ne kiva pehmustekkin mahallaan makoiluun.

Tekevätkö tissit naisen? Sitä mietin eivät tee, mutta ne mielletään osaksi naista. Sinkku elämää sarjassa on hauska tissi jakso jossa  Carrie sattuu näkemään ystäviensä tissit.
Kuinka kohtaamme tissejä ja missä niitä odotetaan näkevän. Kun tietää näkevänsä tissejä kuten uimahalleissa ei tissit tuota paheksuntaa, mutta sitten kun näkeekin tissit jossain missä niiden ei pitäisi näkyä aiheuttaakin paheksuntaa? Siksikö ettei ole varautunut ryntäisiin? Kun nään vauvan kanssa kulkevia ihmisiä, tiedän että voin nähdä rinnat imetys työssään ja se on luonnollista. Joten antaa mennä vaan! Olen joskus nähnyt myös videon jossa oli äiti imettämässä lastaan ja vieressä oli laajalla päätiellä oleva nainen ihan tarkoituksella katsoa mitä ihmiset paheksuu. Jolloin imettäjää paheksuttiin mutta lihatiskillä olevia rintoja vain palvottiin kun ne oli seksikkäät. Siksikö imettäjiä paheksuttiin koska ne eivät vastanneet yleistä mielikuvaa seksikkyydestä?

Missä on hyvän ja huonon maun rintojen esiin tuominen? Mikä on rintojen tarkoitus kun niitä käytetään? Mitä rinnat edustavat?  Millaisia halventavia, sekä voimaannuttavia sanoja niihin yhdistetään.

Röyhistäkää rintaa? rintojanne? rintaa? rintojanne? Sanoi kerran opettaja luokassa ja sekös herätti hieman hilpeyttä. Rinnat on hauskat.
Mutta se että ne herättää seksuaalisuutta on toisinaan myös ahdistavaa, kun tahtoisit vain jutella niitä näitä ja vain hengailla ja sitten huomaat toisen vain tuijottavan rintoja. Onko ne niin katseen kääntäjiä?

Mitä tisseillä halutaan viestittää? Mutta olettoko miettineet sitä että kukaan nainen ei tiedä millaiset tissit saa kun on tyttö? Kuinka tissit hyväksytään osaksi omaa olomuotoa ja käytöstä ja kuinka niitä hyödynnetään?

Yhteenvetona voisi olla että rinnoilla on yhteys sekä seksuaalisuuteen, naisen omakuvaan, lapsen ruokintaan ja ne tuottavat iloa monelle, vaikkei kaikki tissien herättämä huomio olisikaan aina toivottavaa, ne keräävät katseita ja niistä puhutaan monenlaista. Niitä on niin monenlaisia ja kokoisia ettei voisikaan arvata, joista osa on luomuja ja osa avustettuja muotoonsa.

Omista meloneista että tuossahan nuo roikkuvat ja kulkevat mukana.....

Että tissit sentään, semmonen juttu!


2 kommenttia:

  1. Ja joskus paheksuntaa ja ihmetystä aiheuttaa tissittömyys! Kun esimerkiksi iso nainen menettää rintansa rintasyövän vuoksi, ja menee sitten uimahalliin omana itsenään, ilman proteeseja. Tai kuka tahansa nainen. Vaikka todellakaan rinnat eivät ole naisen määrite, kyllä niistä itsekin joskus tulee naiseuttaan peilailevan.

    VastaaPoista
  2. Totta tuokin, itse jos niin ikävästi käy että sairastuu kyseiseen syöpään niin tissit lähtee ja tulee yläkroppa tatuointi ja kuljen ilmanpaitaa! Muuten tatuoinnin otan 80v. Tietysti jos tissit pystytään pelastamaan ilman ihmeempiä toimenpiteitä niin jääkön silloin, mutta muuten pois

    VastaaPoista