maanantai 25. huhtikuuta 2016

Houkuttellooko?

Eilisen tähteet pois
Jiäiset mustikat survottiin veen kanssa
Lisäsin sitten pari piärynnää ja napostelin samala nuo irtohetelmät
Sitten rupesin upottammaa tuota yl puol litrasta mustikka-piärynä huurretta. Ku ei tuota vettä tuu muuten naatittuu ku liia vähäse päiväs. Eilisele iltapalalle unohi merkitä 2 kuppii vettä, kun nuo ranskalaisen pirulaiset oli nii suolassii.
Vielä tätä huurre hommoo nauttiissa pittää muistoo että vilkassoo ulos lähtiissää peili kautte ku suattaapi olla että nuamahan on sellaset viikset piirtynnä.

Eile oli jo tuo lippa kioski auennu niin vastustin eilen kiusausta mennä nauttimmaa ensimmäinen lippa jiätelö, mutta tännää aijjoin nauttii sielä herkun täysin hyväl omaltunnol vaikka tiiännii ettemmie niitäkkään kaloriloita tarviiskaa. Mut jiätelö on kesän herkku ja kesä on tulos ku noit öttiäisii jo ilmas lentellöö ja muuttolintuikii ihan virtannaa valluupi uusii bongattavaks. On siinä miulla tekosyy mutta kelvatkoon ku semmosen jiätelön mie halluun ihan tosissaan ja ehkä miulla ei uo nii reipast itsekurrii et ruahtisin kieltee kesän ensimmäistä jiätellöö iheltäin tuola lipala. Siitäköhän tää miu hamstruaminenkin tavaroitte osalta johtuu, vaikka sanon eka en tarvii nii ostan silti. Jo on miulla kummalliset aivot. Ku eivät peijooni ossoo sannoo vaan vastarannan kiiskinä tekköö just toista mitä käskettää. Ehkä tää enempiä tuumailuitta mie ny kipasen reippailemmaan tuone lipale ja vähän pitemmällekkiin ku on noin kaanis ilmakkii tuola ulkona köpötellä. Uarinko paistaa ja linnut lauluap :)
Hyvveehän tuo keltasen kesänen bannaani kinuski ol vaikka tuo siä oliki hieman vilakan olone. Miu lenkkiin jatku Savonpirkale asti kahtommaa olko minkä hintassii kasvija. Tierustelu retkelä nääs olin. Ja sitten pienen mutkan kautte kalpin kämpile niin väsynä että puhtiruiskeeks piti tuas yks munkki syyä.
 Jotta jaksaa ruokoo tehä, vaikka kävinhämmie muutaman vuatteenki pyörimmää pistämässä. Sottasihan mie jonku aikoo sitä mitähän mie tuas loihin vattan iloks. Ja tätä tul.
Homejuusto munakas ja makaruunit mie maustelin soijasela kastikkeela ja osterikastikettakin paritippoo tiputin.
Sitä taas kummasti rupes huikasemmaa ruuan piäle nii hörppäsin sitten tuas vettä, nytte mie sitä hiema terästinkii  neljälä palala inkiviärii. Kannuu mie sitä vettä sekasi ja 2kupillista on jo mennynnä ja dominoitakin mäni kaksin kappalein
 Sitten sisko tulikii munkkia syömään limupullon kanssa joten otinhan miekii seuraksi

 Illan hiukojaisiin mie laitoin tällässii

Suklaatuorejuusto ol hyvvee ja sillä söin tuommosen kyssseisen sytämmen ja yhen kokonaisen vohvelin tuola täytteelä

 Sinihomejuusto herkkuva tuli naatittuva veskielelä kysseine lajike oli Valio Aura juusto
 Ja yhteisfuusioki sattu toimimmaan
Sitten maksamakkara joka ois varmaan parempi kylmäle vohvelile
 Mansikkahillolla on kestosuosikkina varma valinta
Ja sitten testasin kurkkusallaattia. 


Sellassii mätöksii tul tännää tuone ruoka läppeen apetettuu. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti