torstai 16. elokuuta 2018


Taistelin  taulun seinälle. Oli jo puolivuotta tarkoitus täyttää nuo isommat kehykset. Keksimättä mitä niihin laittaisi. Ja sitten siskoni oli heittämässä palapeliä menemään. Ja silloin välähti tuohan voisi käydä siihen kehykseen.


Otin palapelin mukaan, kuvittelin että nää kehykset on isot ja että palapelin ympärille jää tilaa ja lopulta kun sovittelin näitä yhteen leikkelin kahdesta reunasta kaitaleet irti, jotta palapeli mahtuisi kehykseen.

Takalevy ei mahtunutkaan enää matkaan kun palapelillä olikin paksuutta reilusti enemmän kuin paperilla, niinpä tilkitsin palapeliä kiinni noilla ylimäärä kaitaleen paloilla ja sehän lopulta pysyi paikollaan.

Eikä seinälle laittaminenkaan ollut työtä vailla koska kehykseen oli kiinnitetty vain vaakaan ripustus mahdollisuus.

Joten lisäilin ylälaitaan toisen pidikkeen ja kiinittelin langan niitten välille.


Sitten pitikin miettiä, mihin seinälle laitan taulun ja sängyn viereen päätyi, sillä siinä se toimi korkeutensa mukaan parhaiten ja kaveriksi vaihdoin riikinkukot, jotka kerran löysin kirpparilta.  



Harjoitin ajatusta katseen ohjaus sillä itselleni on tärkeää se miten taulut ohjaavat katsetta tilassa. Taulun nainen katsoo oikealle  eli ohjaa katsomaan toiseen tauluun ja sen taulun ensin huomion kiinittävä riikin kukko katsoo takaisin toisen taulun suuntaan, näin saa tarkemman tutkinnan ja toinen riikinkukko katsoo alas sänkyä kohden. Joten mielestäni katse käy kaikkialla missä pitääkin tällä seinällä.

Tämä katseen ohjauksen idea on jäänyt päähän joltain tunnilta jossa käytiin läpi kuvien ja teksti jaottelua kirjoissa. Ja tämän tauluseinän tulokseen olen oikein tyytyväinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti