torstai 9. marraskuuta 2017

Ruoka-aine 7

Myskikurpitsa päätyi jääkaappiin pötköttelemään ihan uutena kurpitsa lajina
Eikä ennen tälläisiä olekkaan päätynyt lautaselle, joten etsittyäni reseptejä päädyin tulokseen että minähän kypsennän tätä ja testaan miltä maistuu?!!


Saatuani päänupin irti, totesin tämän olevan kova kuorinen ja lihainen kaveri vai liekkö jääkaapittaminen vaikuttanut asiaan kun en perusveitselläni meinannut palasia saada irti. Joten varaa hyvä veitsi leikkelyä varten! Nyrsin palasia ja paistelin ne uudella kannellisella pannullani pehmeiksi! Kyllähän tämä kurpitsan makealta maistui ja söin palat riisin lisänä.


Vaalean kuoren alta löytyi ihana oranssi sydän!
Tätä kaveria riittää neljäksi kerraksi syödä! 

Ajattelin tehdä illalla pyöryköitten kaveriksi ns. Kurpitsa ranskiksia jos saan leikeltyä ranskiksen näköisiä palasia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti