sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Lokakuun parhaat 2017

Musiikissa:

Pentatonix vanhempi albumi PTX vol.2
Gregory Porter- Mona lisa, joka jäi mieleen Graham Norton Showsta, josta tuli youtubeen jaksoja!
Hurts-albumi desire
Sunrise avenue- albumi Heartbreak century
Poets of the fall- Moonlight kissed kappale
Uutai- albumi Hear your heart, näin Uutai olenan videon tubessa ja se että hän soitti suuharppua (munniharppu, Jew'sharp) ja kurkkulaulua, niinpä bongasin spotifystä albumin. Hieman erilaista!

Korvamatona: La Donna E Mobile -Luciano Pavarotti versiona (pitsa ristorante mainoksesta löytyi alku syy) käytiin tutustumassa sanoihin...

Ohjelmat: 
Murdochin murhamysteerit, viihdyttävä ohjelma ja koko kausi ilmestyy nopeasti!
Hiljainen todistaja, jonka viimekaudella jäin koukkuun, tuli uusia hahmoja ja katsotaan miten käy jaksaako kiinnostaa
True detective 2 kausi, tuntuma jää hieman etäiseksi, sinällään on ollut jännä bongata tuttuja näyttelijöitä.

Elokuvat:
Thristan & Isolde, 2006, tää oli jännää kattoo uudestaan, oli jonkinlaisia mielikuvia mitä tässä tapahtu, mut suurimman osan olin unohtanu. Tässäkin vilisi tuttuja näyttelijöitä, joita kaikkia en kylläkään tunnistanut ennenkuin kävin vähän kyyläämässä näyttelijä listaa. Ja toisaalta se oli hyvä, sillä oli fiilis että katteli leffaa tarinan puitteissa.

Blade Runner 2049
Itselleni jäi fiiliksenä elokuvasta mitäänsanomaton, vaikka elokuvassa olikin näyttäviäkin kohtauksia, joista saisi puheenaiheita. En tiedä johtuiko se viljeltyjen ihmisten eli replikanttien robottimaisuudesta, itselleni jäi fiilis ettei Ryan Goslingin hahmo saanut luotua yhteyttä katsojaan. Jääden etäiseksi.
Toisaalta elokuva oli hyvä koska se olikin nykyiseen tosivauhdikkaasti etenevien elokuvien vastapainoksi hidas tempoinen ja ääni maailmaltaan erilainen, joten se myös ehkä ravisteli eri taajuudelle mihin on tottunut ja siksi jäi hieman etäiseksi. Katsoisin toisen kerran havannoidakseni ympäristöä ja muuta enemmän, koska ns. Tarina olisi jo tuttu.

Vaiana
Tämän katsoin siskonluona dvd:ltä englanniksi, mukaansa tempaava, Shiny!
Suosittelen!

Kirjana

Tämähän oli helppo lukea, oikein oivaltavaa asiatekstiä. Tykkäsin. Tämän kirjan lainasi minulle yksi naapurin mummoista. Jännää nähdä mitä muut lukevat!

Voit jättää kirja kommentin mikä kannattaisi lukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti