lauantai 25. marraskuuta 2017

Ilmaa vedessä vai vettä ilmassa?


Marraskuu on mennyt hypettäessä minimalismia ja olen perannut kahden vuoden verralta papereita: Kuvia, vihkoja, papereita yms. Ja todennut että taas on tullut kerättyä ihan turhia papereita kaappiin. Jotka olisi voinut hieman perehtymällä pistää suoraa paperinkeräykseen eikä laittaa kaappiin viemään tilaa.
Tälläisen paperi siivouksen joutaisi pitää joka vuosi! Ekani kunnon paperi siivouksen pidin siksi että paperia oli tuhottomasti! Oli kerätty kaikki paperit mitä kouluista oli saatu ja jostain syystä mitään en ollut heittänyt paperinkierrätykseen. Oli omia aivan kamaliakin muistiinpanoja joita en ollut koskaan lukenut ja joista en peräti itsekkään saanut selvää.

Kirjoja joita en lukenut, kirjoja joista en tykännyt, kirjoja joita en enää tarvinnut. Tämän kertainen kirja siivous tuotti kolmen kirjan suoran lähdön, neljä päätin lukea ensin uudestaan ja päättää sen jälkeen mitä niille teen sillä en muista mitä niissä lukee! Muuten kuin pääpiirteiltään mitä ne käsitteli. Ja muistelen tykänneeni ainakin kahdesta lukiessa, joten uusinta ei liene pahaksi.

Miksi kirjojen (ja tavaroiden) vähyys viehättää! 
1.Voin lukea kirjaston kirjoja niin paljon kuin kerkeän kun tahdon ja muiltakin voi lainata kirjoja!

2.Miksi tahtoisin kotini olevan varasto?

3. Kirjat vievät tilaa ja tahdon pitää tilan vapaana.

4.Kirjahyllyttömyys sopii minulle paremmin, koska en halua tilaani tilaa, joka on lupa täyttää. Kun lupa kerätä on hamstrausta.
Kun on hankittava säilytystila niitä on liikaa!?

5. Tiedän mitkä kirjat tahdon lukea ja mistä saan iloa. Millä on minulle merkitystä! Mitä käytät!


Käytetyin kirjani lienee köksän kirja jonka sai peruskoulusta! Itse olen huono muistamaan leivonnaisten reseptejä ulkoa joten!

Kirjoissa olevat sanat täyttävät ilman ja paljon sanoja viuhuvassa tiheässä tekstissä näkyvät välit!


Ja totesin tiskikaapin tyhjänä pitämisen auttavan tiskaamista kummasti ja sen että valitsin käyttö lautasen ja välineet! Se toimii! Ja olen nyt pitänyt itseäni niskasta kiinni tiskatakseni heti käytetyt astiat kaappiin kuivumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti