torstai 27. lokakuuta 2016

Teetä 27.Lokakuuta


Huomenta Maria Solheimia kuunnellen.... vaihdoin MIKAAN keskes kirjoituksen...

Mitä tykkäätte että tulee lunta? Pari päivää olen kulkenut tuolla vedensekaisessa sohjossa. Toivoisin aurinkoa esiin ja oikeaa lunta ja pakkasta... enkä pelkkää sohjoa. En rakasta paukkupakkasiakaan siinä 10-14C' olisi hyvä.
Lunta että olisi valoisaa, viime talven harmauden sijaan.

Mitä valoa sinä nautit kun päivät pimenevät? Minulla valoa palaa kynttilät, kattolamput, tietokoneen näyttö/tabletin näyttö, puhelimen näyttö, toisinaan nuotio, toisinaan aurinko kun se sattuu tuolta pilvien lomasta näkymään, kuten kuukin joka vain heijastaa. Hymyt ja iloisuus loistavat, ehkä eivät valoa, mutta valoisaa fiilistä! Uuninvalo ja jääkaapinvalo, huulikiilteen valo! Katuvalot, mainosvalot, näyteikkunat, puihin, parvekkeille ja ikkunoihin ripustetut tunnelma/ jouluvalot. Led-valot. Ikkunat, heijastukset veden pinnalla, autojen valot...
Mistä löydätte valoa päivään se voi olla yhtä moninaisista lähteistä, kuin minulla se voi olla kirkasta tai himmeää, mutta jokaiselle paistaa jostain valoa. Toinen asia on näämmekö sitä vai suljemmeko silmämme sille. Se voi olla kiitollisuutta että on terve, ihania ystäviä tai se että on ystäviä, joku jonka kanssa olla ja jakaa tapahtumia, joku loistava musiikkikappale joka nostaa mieli alaa, ystävällinen teko, pieni naurahdus, hymy, kikatus, hyräily, tanssahtelua, se että haluaa näyttää että pystyy, halaus, lämmin ruoka, jälkkäri, takki, huopa, koti johon palata, aamut jolloin saa teetä! Ja tänään on teenä appelsiini chai irtoteenä.


Mistä te löydätte omaan elämäänne valoa, etsittekö sitä edes? Oletteko huomanneet sen?
Taivaanrannassa pilkistää valoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti