keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Ruoka-aine 6

Pähkinät ja valitsin omat suosikkipähkinät, joita en ikuisuuksiin syönyt kun vatsa ei niitä oikein sulattanut. Katsotaan onko maitohappobakteereilla hölvätty suoli sulatuskunnossa?

Tuo pitempi tummempi pekaanipähkinä ja tuo vaaleampi saksanpähkinä aivojen näköstä ruokaa aivoille!
Otin veitsen kauniiseen käteen ja silppuaminen alkoi. Hyvät ihmiset säästäkää itsenne vaivalta ja kokeilkaa sauvasekoitinta tai yms. Konetta! Morttelikin voisi toimia!
Sain ne peijoonit rouheeksi! Epätasaiseksi sellaiseksi! Mut se ei haittaa! Pannulle vaan! Ja paahdetaan. Pistä takaisin kippoon
Ota lihasuikaleet ja paistele ja laita sipuli sinne kuullottumaan!
Lisäile suolaa sekä pippuria ihan hitunen kanelia, kaada pähkinät ja kermaa joukkoon myös lihaliemikuutio!

Sitten tsekkaa maku tietysti voi tehdä lihat erillään jos ei tiedä kokeeko pähkinä kastiketta omakseen. Itse en oikein tiedä, hyvältä maistui mutten itse lämminnyt noin isoille pähkinän paloille, mietin josko ne olisi vedellyt tahnaksi ja lisännyt sitten joukkoon. Olis tasaisempi kastike!

Tarjoile valitsemasi lisukkeen kanssa! Itselläni jäi eiliseltä riisiä joten
Tungin tännekkin vuohenjuustoa ja sanottava ettei tämän kanssa käynytkään yhteen! Joten vetelin pois kurkkuken kanssa

Kastiketta jäi joten katsotaan minkä kanssa illalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti