keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Markkinapäivä on sadepäivä!

Sadepäivinä!
On kivaa laittaa kumpparit jalkaan ja ottaa sontsa käteen ja lähteä ulos! Kävelemään vesilätäköissä kahlata niissä!! Ihanaa kun jalat ei kastu, eikä kylmäkkään, kun kumppariin pujahtaa äidin virkkaamat töppöset jalassa!


On kivaa sytyttää kynttilöitä ja juoda teetä! Laitoin tänään, jopa pöytäliinan pöydälle, sillä en käytä niitä yleensä. Ajattelin vähän luoda erilaisen tunnelman. Teenä syksyn kylmyyttä vastaan lämmittää. Viimesyksyn lemppari Russian earl grey toimii hyvin! Tuo vihreä tee ilahduttaa jo pelkällä tuoksuttelulla! Minttua on vielä ja etenee hiljalleen, kuvaan ei päätynyt appelsiini chai jota vielä riittää tunnelmallisena ja punapensastee vahvana tuoksuna että makuna antaa potkua. Olen kyllä huomannut että maulla ja tuoksulla on eroja! Mietin pitäisikö kokeilla tuoksutusta ja iskeä pikkuripaus irtoteetä antamaan tuoksua vaatteille tai lakanoille. Voisi antaa kivan säväyksen.


 On kivaa ottaa kirja käteen ja lukea niin paljon kuin jaksaa! Tänään upotin puolituttavuus kirjan loppuun! Olin lukenut osan kirjasta netissä, sekä ystävän luona joten ajattelin että kokonaan ois lukaistava, joten kirjastosta hain ja tykkäsin. :) Kakka juttuja!


Kirjan innoittamana otin nyt maitohappobakteereja kuuriluontoisesti 20kpl, sillä tahdoin testata onko vaikutusta maidon kestämiseen. En tiedä pitäisikö odotella kuuri loppuun vai kokeilisiko jo? Mietin että olenhan minä useammatkin antibiootit elämäni aikana vetäissyt ilman maitohappobakteereja tukena. Josko vatsanbakteereitten kanssa oltaisiin yhteisymmärryksessä, kirja avasi myös silmiä, suolen toimintaan ja vähän muuhunkin, joista jännin oli toksoplasmat ja niillä tehdyt hiirikokeet...

Markkinoilta sain rinkilän ja syödäkseni makkaraa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti