sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Mitattavaa

Mietin tänään suorituksia, jotka on mitattavissa ja kuinka niitä mitataan?
Olen siis harjoitellut tuota helmikuun haastetta varten ja totesin että pakko tässä on kirjata ylös mitä tekee ja kuinka paljon että tietää paljon on jäljellä ja paljon tehtynä päivän saldosta. Että tietää että kehittyykö? Tähän huomio tänään kiinittyi sillä muutettiin sisko eilen uuteen osotteeseen niin tuli hieman ekstra jumppaa ja tänään on kädet ollu tönkköä vääntöä ettei niillä tahtois tehdä mitään. Otin tänään käsille helpomman kannalta punnerrukset seinää vasten sillä en tahdo olla käsistä aivan toiminta kyvytön, enkä halunnut jumituksen leviävän niskaan, joten tänään kevyesti käsien osalta.

Lasken nyt siis normaalipunnerruksia/polvipunnerruksia/seinää vasten punnerruksia. Normaaleita ei tule vielä montaa/ näitä niin monta kun pystyy/ loput seinää vasten illan päätteeks.

Punnerruksen kaveriksi alavatsalihaksille oma liike/puoli
Ja normaali vatsalihas liike ja vielä kaveriksi kierto lankku

Eli kehittelin itelle sitten treenin, jota sitten vedän ja juuri tämä pisti miettimään miten kirjaan tulokset. Laitoin sit taululle paikat johon voi kirjata omalle kohdalleen kuinka monta on tehnyt. Ja tänään pohdin sitä että tulokset ns. Nollautuu päivän alussa kun herää ja kirjaa ynnäyksen eilisen tuloksista vihkoon, joten voin kuun lopussa nähdä mitä on tullut tehtyä. Laitoin merkin tälle päivälle lihaskipu merkinnän, jotta ymmärrän miksi tuloksissa on hieman eroa. Ja miksi olen keskittynytkin enemmän vatsaan kuin punnerruksiin.

Olin siis eilen kantajana isoille tavaroille, siitä selvittiin ja samalla tuli oikein hyvä porrasjumppa. En sitten eilen malttanut hillitä itseäni että olisin jättänyt eilisen punnerrukset vähemmälle, joten tänään vähemmän.



Kun kerran tulos nollautuu aamulla, ei ole väliä kuinka monta teit eilen? Paitsi silloin kun ei tiedä mikä oma saldo pitää olla tänään! Mitä numeroa tavoittelee tänään! Mikä pitää olla päiväsi tulos ennen kuin rupeat illalla nukkumaan? Mikä on tuloksesi johon olet tyytyväinen päivässä? Mikä on vähimmäismäärä, joka on varmasti tehtävä ettet pode huonoa omaatuntoa ettet tehnyt mitään?

Mitä sinä keskityt työstämään minäkin päivänä? Mikä on perussuoritus ja mitä teit sen lisäksi? Sillä kun en pidä kirjaa siitä mitä teen niin tiedän itseni sen verta hyvin että lusmukohtaus tulisi alta aika yksikön ellei olisi pakollista saldoa tehtävänä.

Lihasmassaa on siis tarkoitus kasvattaa, siksi paljon toistoja! Joten jaoin treenin niin että puolet aamulla ja puolet illalla, idea että koko päivän on kehossa toiminta päällä ja ettei tule liikaa kerralla.

Ruuasta en puhu sillä siihen en aikonut tehdä muutoksia, tänään oli hernekeittopäivä joulukinkulla höystettynä! Katsotaan miten käy!

Ajattelin tätä haaste ideaani niin että koulutan lihaksiani niin että ne ovat vasta eskareita, jotka ovat tulleet lihaskouluun! Joten mennään pikkasen kerrallaan ja harjotellaan ihan ajan kanssa ja saadaan läksyjä, joissa pitää perehtyä tekniikkaan, tuntumiseen, itsekuriin, epäonnistumisesta saa sisua!
Pienet sarjat kerrallaan. Idea on se että näytetään itselle että miehän pystyn tähän enkä enää haaveile siitä! Kuinka siis oppii opettamalla itseään!

Että semmosta! Mitä te mittaatte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti