perjantai 19. syyskuuta 2014

Rakkaus

Kirjoitan itselleni käsin kirjaa rakastamistani asioista. Sellaista mukavaa piirtely hommaa ja tekstausta. 
All you need is love! Runoilijana uskon rakkauteen, Taiteilijana uskoon, rakkauteen, vapauteen ja totuuteen. Rakkaus on kaikista suurin. Rakkauteen tarvitaan kumppani. Toinen olento. Rakkaus on antamista ja saamista, vastaan ottamista, Rakkaus on kemiaa. Rakkaus on koko valtainen tunne. Rakkaus on tehdä rakastamiaan asioita rakkaudella. Kaikki rakkaudella tehty on hyvin tehtyä. Rakastaminen on lahja, joka annetaan omasta tahdosta. Parhain asia, jonka voi oppia on rakastaa ja tulla rakastetuksi. Huomioi huomiosi, huomioi rakkautesi. Anna arvoa. Rakasta itseäsi. Mene peilin eteen ja kerro miksi rakastat itseäsi niin paljon, mikä sinussa on kaunista, hyvää, onnellista, iloista. Mistä olet kiitollinen, itsessäsi. Entä toisissa, luonnossa koko maailmassa? 

Tällä hetkellä olen kiitollinen elämästäni, siitä että aurinko pilkistelee tuolta pilvien takaa. Siitä kuinka jokainen auringon säde osuu minuun ja lämmittää minua kullaten ihoni. Kuinka musiikki hivelee korviani ja saa jalkani svengaamaan musiikin tahtiin. Siitä kuinka fiilistelen tässä penkillä kirjoittaessani.  

Tiesithän että tarvitsen sinua, että voin osoittaa rakkauttani, rakastan teitä lukijat. Rakastan monia ihmisiä. Ketkä ovat sinun rakkautesi arvoisia? Ketä todella rakastat? Keneltä saat rakkautta? Mitä rakkaus sinulle merkitsee? Rakkaus on rakastamisen arvoinen. Rakkauden tunnustus: Minä rakastan Maailmaa juuri sellaisena kuin se on. Juuri tänään, juuri tällä hetkellä. Vain tässä hetkessä pystyn osoittamaan rakkauttani muille, itsellenikin. Lempeästi hymyilemällä maailmalle, kuinka se onkaan niin hyvä paikka olla. 

Rakkaus on ja elää jokaisessa solussa, se on valoa, se on happea, se nostaa minut ilmaan. Keventää askeleeni. Se vie minut siihen tilaan, jossa koen todella eläväni. Rakkaus on huuto kuiskauksen muodossa, rakastava sellainen. Se on kokomaailman laajuinen, jokainen meistä rakastaa edes jotain. 

Minä pidän rakastamisesta niin paljon! että minua ei haittaa vaikken saisikaan vastarakkautta, koska koen että rakastamalla toista hän saa ainakin jotain ja minä hyvän olon siitä että pystyn rakastamaan häntäkin. Kaikilla ei vain ole rakastamiseen motivoitunut hetki samaan aikaan. Joten sinnikkäästi rakastaen saa asioita muuttumaan. Molempien rakastaessa toisiaan, elämä on paljon helpompaa, koska silloin itsesi lisäksi toinenkin on hyväksynyt sinut sellaisena kuin olet, kaikkine puolinesi ja rakastaa sinua! Ehdotonta rakkautta.
Rakastaminen ehdoitta on parasta rakastamista.

Rakastamisen teot, niitä kukin tutkikoon omalla kohdallaan, omalla kohdallani ne ovat läheisyyttä, iloa, hymyä, koskettamista, halauksia, intohimoa... Rakkaus on se tunne tekeminen josta tulee paras olo. Rakkaus ei erottele rakkaus yhdistää asioita. Rakkaus yhdistää ihmisiä, elämiä. Rakkaus kunnioittaa sinua juuri sellaisena kuin olet. Rakkaus on ymmärtäväinen. Rakkaus on ja pysyy. Tarvitsemme rakkautta ja siellä missä on rakkautta on toivoa. Rakkaus on onnellinen siitä mitä jo on. Rakkaus malttaa kärsivällisyydellään, koska on ymmärtäväinen ja luo ympärilleen vapauden olla oma itsemme. Rakkaus kohtaa asiat lempeästi, pehmeästi tavoittaen loukkaamatta. Rakkaus löytää sopivat tavat ilmiintyä elämässä. Rakkaus on tasa-arvoista, rakkaus on kaikkien etu. Rakkaus unohtaa vastoinkäymiset ja antaa anteeksi. Rakkaus iloitsee totuudesta, vaikka se satuttaisikin hetken. Rakkaus uskoo hyvään, uskoo sinuun, toivoo parasta kaikille. Rakkaus on tärkeintä mitä voimme oppia. 

Kun emme ole rakkauden tilassa, rakkaus tuntuu olevan ällö makeaa, siirappista, sitä on yksinkertaisesti liikaa ja tahdomme rakkauden hyvin pieninä annoksina. Kun olemme rakkauden tilassa pystymme samaistumaan ja olemaan onnellinen toisten puolesta siitä mitä heillä jo on. Kahden välisestä rakkaudesta.  
Rakkaus on mielentila ottaa vastaan omaa elämää iloiten sen hetkistä. 

Jokainen meistä on rakkauden arvoinen ja meillä jokaisella on omat tapamme rakastaa toisiamme! Tunnista omasi, tunnista rakkautesi olet sen arvoinen! Rakasta!

Ikkunan pesuun rakastuminen

Syksynvärit ovat rakkauteni

Rakastan kastetta hämähäkin kudelmissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti