sunnuntai 18. elokuuta 2019

Suunnitelmattomuutta


Vapaa viikonloppu, eikä mitään suunnitelmaa. Lähdin eilen kirjastolle, todetakseni että se on vielä lauantait kiinni. Eipä siinä mitään palautin palautettavat luukunkautta ja lähdin vähän sompailemaan motonettiin, josta löytyi siskolle nahkarevolveripihdit (nahkapaska/nahkapasko) muistan kun lapsena repesin nauramaan nimelle.
No sieltä päädyin lopulta kävelyn ja muumilimpparitauon kautta kämpänläheisyyteen. Sillä naapuri bongasi minut ja päädyin hänen kanssaan juttusille, tehtiin yhdessä vielä pieni kävelylenkki ja sitten hän kutsui minut kylään. Istuin parvekkeella lukemassa kirjaa sen aikaa kun hän työsti kahvia, itse vain mietin että enpä arvannut aamulla meneväni naapurin parvekkeelle lukemaan kirjaa, juteltiin, laulettiin parit laulut ja kahviteltiin.
Ja sitten kun lopulta pääsin asuntooni, mietin mitä tekisin ja siihen oli helppo vastaus. Halusin maalata, joten vähän teippailin ja otin testiin värit joita en ollut aiemmin käyttänyt. Ja niimpä maalailin useamman työn ja olisin vaan halunnut jatkaa. Lopulta vatsa alkoi vaatia ruokaa ja tein pannaria. Pakko sanoa ettei ollut yhtään nälkä kahden ja ilta yhdeksän välillä. Pakko sanoa pohjustuksena että perjantaina söin itseni ihan yli-ähkyyn, joten vähän kevyempi päivä olikin kiva pitää.

Ajatus kävi että voisi maalata ja kirjoittaa sitten tarinan joka liittyy kuvaan tai tulee kuvasta mieleen kun ideat blogin suhteen on olleet vähän jäissä. 
Niin taide tyyppinen ilmaisu voisi tuottaa sisältöä. Tai sitten pistän vain kuvia katsotaan nyt miten idea kehittyy. Näin suunnittelemattomuudesta syntyi jonkunmoinen suunnitelma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti