maanantai 3. tammikuuta 2022

Päästä irti


Mietin tavara vuoreni keskellä mitä kaikkea onkaan tullut säilöttyä kaappien kätköihin ja lähdin mielenkiinnosta siivous urakkaani ajatuksella nyt lähtee kaikki mistä en tykkää! 

Miksikö sillä olen monesti käynyt läpi tavaroita ajatuksella mistä tykkään saa jäädä kaappiin, mutta se on jättänyt monta asiaa josko tarvitsen näitä vielä tyyppisesti kaappiin. Siispä lähdin siivous urakkaan ajatuksella ettei noita josko kappaleita jäisi!

miksi en tykkää, olikin helpompi tapa päästää irti asioista, joilla ei tähän elämän hetkeen ole mitään käyttöä tai tarvetta.
Siispä sainkin yllättävästi siivoiltua useamman alueen siistiin käyttö kuntoon

Uusille asioille ja elämälle on raivattava tilaa, poistaa ne asiat jotka aiheuttavat mielipahaa ainakun ne näkee! Juuri ne ehkä-joskus kappaleet! Ne joissa on pikkuisen vikaa mutta kai ne joskus on käytössä, huomautan minulla ei ole! Enkä usko että sinullakaan! Päästä asioista irti, joilla ei ole hyötyä ja jotka vievät tilaa ja kaihertavat mieltä! 

Tein myös tärkeän oivalluksen ja poistin itseä ärsyttäneet pinkit unikkokuvio paperit hyllylevyistä. Pinkki oli kiva, mutta jos jotain inhoan sydämeni kyllyydestä niin se on marimekon unikko kuvio! Muilla olkoon, mutta minulle ei enää ikinä! Joku aijemmin oli ne levyt päälystänyt ja minä viitsimis mielessä, kun eihän ne paljoa näy ja ovat siistit annoin niiden olla ja siellä ne ärsyttivät. Ilon päivä oli eilen ja tänään kun irroittelin paperit irti, samalla kun siistin tavaroitten järjestyksen!
 
Myös mietin sitä kuinka usein tavaroita tulee käytettyä kuinka helposti otettavissa ne ovat! 

Yllätyin kuinka monta mekkoa vaatekaappi oli syönyt, en itseasiassa poistanut niistä yhtään, koska tykkään niistä kaikista vaan laitoin suurimman osan laatikkoon kesä- ja juhlavaatteiden kanssa, koska niitä tulee käytettyä harvemmin talvella! 

Sopivuutta ja miltä tuntuu päällä, löysi pois lähteviä yksilöitä hyvin ja juurikin en tykkää miltä näyttää itseni päällä, tai väärän värinen omalle skaalalle huusi niin lujaa parin kohdalla että ei enää pystynyt säästämään...

Minusta tuntuu että saatan vielä käydä uusinta kierroksen kaapeissa kunhan saan  tämän ensimmäisen irtaimiston pois alta kierrätykseen. Myös matkalla tuli havainto että kengät olisivat vuosihuoltoaan vailla, rasvausta en ole nahka kengilleni tehnytkään ikuisuuteen!

Totesin myös että pari asiaa sai vaihtaa paikkaa ja rikkinäistä lähteä.

Järjestely ei auta kun tavaraa on liikaa!

Kuvan otin matkalla kirjastoon voi kuinka mukavaa lainaaminen onkaan!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti