lauantai 1. tammikuuta 2022

2022


Jälleen pyörähti vuosi uudelle kierrokselle ja tartuin vihkoon kirjatakseni ajatuksia siitä mitä tänä vuonna voisikaan tehdä! 

Mitä opin viime vuodesta, minun on saatava tuoda ajatukset jossain muodossa esiin sillä hetkellä kun koen niiden olevan ajankohtaisia. Pitkään säilötty ajatus menettää hohtonsa, kuten huomasin miten into hävisi joulukalenterin teosta ja alkoi tuntua pakkopullalta +siihen lisättynä sd-kortin vika ei ollut omiaan parantamaan asiaa, siksi jäi hieman vaillinaiseksi..

Työn täyteinen vuosi, niin monella saralla, että rentoutuminen ja aika itselle unohtui,

Tuntui että vuosi meni kuin usvassa, tehden jotain...mutta mitä? Omat harrastukset joista tulee hyvä mieli unohtui liian usein, aivan kuin oma itseys olisi kadonnut jonnekkin. Runoja kirjoitin liian vähän, valokuvia otin paljon mutta tekniikka petti tässä kohtaa, totesin että haluan julkaista kivat kuvat heti että niistä saa kaikki nauttia, hetimmiten ja ne saa tarinat helpommin. 

Piilotin korvakorut syksyllä laatikkoon, ja siitä tuli itselle hirmuisen orpo olo, niin paras joululahja itselle oli kun laitoin korvikset takaisin esille koristeeksi ja käyttövalmiuteen! Muistan ohjelman missä kaikki tavarat asunnosta laitettiin konttiin ja niitä sai hakea takaisin yksi kerrallaan, ja totesin kuljettaessani korvakoru telinetta alavarastosta takaisin asuntoon, että tämä asia on minulle sittenkin hyvin tärkeä! En vain tiennyt sitä! 

Asunto sai uuden ilmeen uuden leveämmän sängyn myötä! (Jonka hankintaa olin lykännyt liian pitkään) 

Ja ajatus sisustamisesta on saanut jo siivet alleen ja väri skaaloja on mietitty kovastikkin, sillä mielestäni viime vuodessa ei ollut tarpeeksi väriä, tai itseä miellyttäviä värejä niin tänä vuonna oli ajatus taas keskittyä taidevapaa aikaan ja tehdä jotain kivaa ja myös itselle uusia asioita, sekä opetella jotain uutta!

Ehkä joku haaste kuukausikin mahtuu mukaan, joulujutut jätän tänävuonna joulukuulle...

Töitä on, mutta ajattelin tänä vuonna keskittyä siihen kuinka rentoutua ja myös kertoa kuinka toisetkin voisivat hyötyä omistani ja toisten oivalluksista löytää hyvää oloa! Kaiken arjen keskelle!

Lukea myös enemmän kirjoja ja katsoa elokuvia ja kirjoittaa! Saa vinkkailla ideoita!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti