sunnuntai 2. tammikuuta 2022

Milloin on sinun aikasi!


Milloin sinä olet valmis elämään? Katsoin elokuvan Soul tänään uudelleen ja pisti jälleen miettimään sitä mistä ihminen saa kipinänsä, elämisen ilon, mikä on siistiä! Mikä elämästä tekee sinun elämääsi! Mitä sinä olet valinnut? Ketkä on elämäsi mentoreita? Mistä sinä oikein nautit? Mikä on se mille sielusi syttyy ja auttaa sinua jatkamaan


Miksi emme elä joka päivä sillä intohimolla ja ilolla kun voisimme, miksi tyydymme normaaliin, asioihin joihin emme ole täysin tyytyväisiä, miksi emme poista tavaroita joilla ei ole käyttöä, jonka näkemisestä seuraa vain ärsyttävä olo? Poista tai korjaa ne ärsyttävät asiat, pyydä apua, pyydä eri ihmisiltä, sillä emme koskaan tiedä kenen kanssa puhumme, jokainen meistä on täynnä yllätyksiä!

Etsi siis näin vuoden aloittajaisiksi se asia jota haluat oikeasti tehdä ja aloita tekeminen vähitellen, lue, tutki ja katsele, sekä etsi aktiivisesti lisää tietoa ja käytä sitä! Koe, kokeile ja muovaa tekemisestä itsesi näköistä, tee sitä mitä rakastat! Tai opit rakastamaan, kukaan ei sano kaiken olevan aina helppoa, mutta ne asiat joihin on paloa, löytävät aikaa, tuovat iloa, hymyä ja ovat käyttämäsi ajan arvoisia!

Mitä hyvää sinä luot itsellesi ja toisille tähänpäivään? Jos olo on huono tai allapäin niin suosittelen pistämään mukavammat vaatteet ylle ja tai ehkä jotain erikoisempaa, sillä tänään on se päivä jota elät! Juhli sitä! Arvosta sitä, löydä se jokin joka saa sinut liikkeelle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti