tiistai 3. syyskuuta 2019

Tavallisesta poikkeavaa


 Tänään kaupassa päätin sen enempää ajattelematta ottaa näitä kavereita matkaan. Todetakseni että hei eihän mulla ole mitään millä nää saa auki vai onko?
Pelastajani keittiösakset tarttui käteen ja johan lähti rapujen lihat kuorista, vaikka olihan se aikamoinen ajanviete irrotella kaikista samalla vaivalla lihat.


Ajatustakaan ei kaupassa ollessa ollut minkä kanssa söisin irrotellut lihat, mutta onneksi perusaineksista on helppo loihtia kaikkea kivaa ja MasterChef Australia taustalla pyöriessä, ajauduin yksinkertaiseen ratkaisuun. Keitin riisit, heitin lihat viimeisten vesien höyrytessä kattilasta ja pikkuisen voita perästä. Ja yksin kertaisena salaatti petinä. Salaatti, kurkku ja fetajuusto. 
+lisänä ananas joka ei päässyt kuvaan, koska ei ollut esteettisesti kaunis.


 Ja ettei illasta puuttuisi tekemistä, niin frendien ja täydellisten naisien pyöriessä, siivutin omenaa urakalla, tuli otettua rukiinen piirakka pohja ja maustettua omenasiivut, sokerilla, vaniljasokerilla,kardemummalla ja neilikalla. Paistelin noin tunnin, kun tarkastin pohjan puolentunninkohdalla, eikä ollut kypsä.  


 Odotus kannatti, sillä tämä oli älyttömän hyvää. En muista syöneeni näin hyvää omenapiirakkaa ja onhan tämä nätti!

Olin jo pitkään ajatellut tekeväni tämän tyylisen piirakan ja kyllä kannatti! Suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti