perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusivuosi uusine kujeineen, terve tuloa 2016


Mitä ajattelin teen vuonna 2016?
Nämä kaksi ihanaa pikku droidia kaipaavat sisältöä, joten ajattelin kirjoittaa. Suunnittelin ottavani haasteen vastaan ja kirjoittaa 365 päivää runoja/tarinan/ valokuvata jotain. Siis tuottaa vuoden verran taidetta, jollain tapaa. Se mitä se on en vielä tiedä, päivitykset hajautunee eri blogeihini, mutta en tiedä vielä kaivanko tässä kuoppaa itselleni, mutta kokeillaan. Se joka leikkiin lähtee leikin kestäköön.
Sain myös haasteen kirjojen lukemiseen, jonka aijoin toteuttaa.

Ajattelin tehdä siis blogipäivityksen viikottain johon kokoan viikon taide pläjäyksen tehdyistä tuotoksista. En nyt halua sitoa itseäni päivittäiseen blogin pakko päivitykseen vaan aijoin kulkea hieman väljemmillä vesillä, koska koin sen toisinaan hyvinkin hermoja raastavaksi hommaksi tehdessäni kalenteria ja runo haastetta. Sitäkin iloisenpi toisaalta olen että pystyin venymään sellaiseen. Ehkä toisinaan voi tulla jotain sitten päivittäinkin riippuen kuinka tuotteliaalla päällä olen/ aikaa riittää.

Uutuudet 2016?
En aikonut keksiä pyörää uudestaan vaan ruveta piirtämään jälleen,
 ajattelin että voisin lähteä johonkin sellaiseen paikkaan piirtämään josta saisi hahmoja, muotoja, sanoja, fiilistä ja tunnetta ... 
30s ja 1min pikapiirroksia. Käyttää siis taitoja joita osaan tuotteliaammin ja haastaa taitojani ja osaamistani, oppia ehkä siinä samalla uutta.

 Olen myös miettinyt rupeavani halaajaksi ainakin yhdeksi päivää: Sillä olen miettinyt millaisia halauksia on olemassa ja todennut halanneeni niin vähäisessä mittakaavassa etten voi siitä vielä kirjoittaa. Lupaan kertoa kokemuksesta kunhan minulla on kokemusta! Olen kyllä halannut ihmisiä, siitä se ei ole kiinni ettenkö voisi kertoa millainen fiilis halaamisesta tulee vaan siitä. Kuinka montaa ihmistä voinkaan halata yhden päivän aikana? Millaiset fiilikset halattava saa ja millaisilla fiiliksillä ihmiset tulevat tuntemattoman halattavaksi? Tuntemansa halattavaksi? Halaatko sinä tarpeeksi?... Haluan siis perehtyä halaamiseen. Ehkä aloitan kirjoittamalla kysymys listaa :) joita rakastan! 

Mihin tutustun 2016? 
Uusiin ruokalajeihin joita valmistaa, ehkä testaan kuinka halvalla pystyn vetämään kuukaudessa safkaa? Kokeilisinko ranskalaista tai italialaista keittiötä, vai sovellanko suomalaisen keittiön herkkuja oman mielen mukaan, kuin minimaalisia coctail joulutorttujani jossa yhden ison joulutortun sijaan samasta taikina palasta saa 4 pikkutorttua. Itse olen tehnyt niitä jo useamman vuoden, iski vain kerran himo kokeilla pienempää torttua ja ne ovat toimivampia niin. Eivät murusta ja ovat loistavia suupaloja! Ja niitä saa syödä enemmän kuin isoja! Samaa kalorimäärää vastaan! Kikkailen koolla!

 

Tutustun uusiin ihmisiin ja itseeni, ja ehkä uuteen taitoon jonka aijon opetella. Olen nyt tosissani ranskan kieli, tahdon osata puhua kielelläsi.

Mitä saan vuonna 2016?
 Uusia tuttavuuksia, lisää pitkä aikaisia ystäviä (ainakin 2). Paljon lisää ajatuksia (70000kpl), mielikuvia ja tunnelmia (10miljoonaa), loistavia valokuvia (3000)...  ja paljon kaikkea hauskaa.

Millainen olen vuonna 2016?
Olen avoimempi, tuotteliaanpi, heittäytyvämpi ja uteliaanpi.

Mitä järjestän 2016? 
Ajatuksia, toteutettavat unelmat toteutus jonoon ja toteuttamaan! Varmaan kämppääkin pitää toisinaan siivota ja jonkin sortin tapahtumaa/yhden hengen showta on ehkä luvassa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti