torstai 6. kesäkuuta 2013

Rantaviivoja



Niin moninaisia merkityksiä sanoilla ja teoilla, niin monta eri merkitystä, kuin on kokijaakin, jokaiselle erilaisena avautuvassa maailmassa. Niin monenlaiset odotukset niin erilaiset näkemykset kuin rantaviivoihin ulottuva maailma.





















Toiset niin lähellä, toiset hieman kauempana, toiset virran tuolla puolen. Kauimmaiset silmän kantamattomissa, tieto vain siitä että ne on tuolla jossain kaukana. 
Toisilla kultaista hienon hienoa hiekkaa, toisilla kaislat jotka verhoavat alleen, toisilla kalliot jotka nousevat jylhinä korkeuksiin.

















Kiven lohkareita, kivikkoa pientä sileää, isoa rosoista. Vehreyttä viimaa, pala sinitaivasta. Auringon kultaamia maailman kasvoja, epätasaisuutta. Kapeikkoja, lahtia, niemiä, kultaisia havupuita, kuun hopeoimaa pimeyttä ja valoa. Pilvien leikkivää katvetta. Aaltojen hengitystä, välillä tyyntä välillä myrskyisää. Korpia kyliä kaupunkeja, ihania suuria ajatuksia.

















Lähellä rantaviivain, kesän äärellä, koskettaen niin monta koskematta. Nähdä ja kokea niin paljon pienen hetken äärettömyyttä, vain ajatuksia kuin nuo pyörteet virrassa. Samankalataisina, pyörivät alati muuttuen, välkehtien välillä tai kadoten virran mustuuteen.

Alati muuttuvaa liikettä, sydämen sykettä, jonka tarkoituksena on vain kuulla maailman ääniä ja nauttia tuosta muuttuvaisuudesta, jonka kauneutta ei pysty sanoin kuvaamaan.
Rantaviivain sain kanssasi jakaa tänään tän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti